Skip Navigation Links

1 Yılda İlaçsız-Bıçaksız Mucize Zayıflama...

Tıbbi ilaç ve cerrahi müdahele olmaksızın, beslenme düzenine dayalı mucize zayıflamanın öyküsü tarafların ağzından 8. Gün'de..

Sağlık   A+a-

1311938.jpg" />

117.5 kilogramdan 82.5 kilograma mucize zayıflamanın kahramanları Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız ile zayıflamaya karar verdiğinde tam bir asker gibi disiplinli ve kararlı olduğunu söyleyen 44 yaşındaki Gökalp Mihri Giray, 1 yılda yakalanan başarının öyküsünü anlattılar. Tıbbi ilaç ve cerrahi müdahele olmaksızın, beslenme düzenine dayalı mucize zayıflamanın öyküsü tarafların ağzından 8. Gün’de..
1 Yılda İlaçsız-Bıçaksız Mucize Zayıflama..
Fazla kilolarla mücadele eden milyonlarca insan arasında kazananların oranı oldukça düşüktür.
Beslenme ve Diyet Uzmanı kontrolünde fazla kilolarından kurtulan ve rekor denilecek kadar kilo veren İskenderun Emlak Ofisi Sahibi Gökalp Mihri Giray, 117.5 kilogram olarak başvurduğu Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız’dan aldığı yardım sayesinde 1 yılda tam 82.5 kilograma kadar inmeyi başardı.
Tıbbi ilaç ve cerrahi müdahele olmaksızın, beslenme düzenine dayalı mucize zayıflamanın öyküsü tarafların ağzından 8. Gün’de..
Mucize zayıflamayı haber ekibimize anlatan Gökalp Mihri Giray, hayatının git gide zorlaştığı bir dönemde uzman yardımı almaya karar verdiğini ve Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız’la tanıştığını söyledi.
Hareket kabiliyetinin zayıflamaya başladığını, mesleği olan emlakçılıktan dolayı yüksek binaların merdivenlerini çıkmakta zorlandığını ve sağlık sorunlarının baş göstermeğe başladığını fark ettiğinde fazla kilolardan kurtulmaya karar verdiğine dikkat çeken Gökalp Mihri Giray, sağlıklı yaşama ilk adımı attıktan sonra büyük bir rahatlama hissettiğine vurgu yaptı.
Zayıflamak için Ebru Yıldız’dan yardım aldıktan sonra diyet yaparken zorlanmadığını belirten Gökalp Mihri Giray, Çok yemek oburluktur sıkıntı verir, kararında yemek zevk verir, inanmak başarıyı getirir. Yemek için değil, yaşamak için yemek zihniyetiyle davranmak lazım. Mesele tıka basa yemek değil, gerektiğince yemektir. Diyet programının başarıyla sonuçlanmasında Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız’ın katkısı çok büyük oldu. Moral ve motivasyon olarak da piskalojik desteğini esirgemeyen Ebru Yıldız’a çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Mucize zayıflamanın öyküsünü anlatan Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız, “Danışanım 9 eylül 2009’da 117.5 kg olarak bana geldi. Vücudunun yağ oranı çok yüksekti. Obez grubuna giriyordu. Geldiğinde kiloya bağlı bazı sağlık problemleri vardı. Örneğin vücudunda ürik asit miktarı gibi bir çok kan parametrelerindeki değerler normalin dışındaydı. Zaten sağlığı için kilo vermesi gerekiyordu. Bunu benimsediği için motivasyonu çok yüksekti. Hayat standartlarında ufak değişikler yaptık. Bir asker kadar disiplinlidir. Aktif bir iş hayatı olmasına rağmen dediklerimi harfiyen uyguladı. En son 30 Haziran 2010 günü bana geldiğinde 82.4 kg.a indi ve kilo koruma programıyla tedavi sürecini bitirdik. Şuan bütün değerleri normal. 44 yaşında olmasına rağmen vücut yaşı 43'e düştü. Yani artık takvim yaşından daha genç görünüyor. “ dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet