Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kadınlar bu konferansı kaçırmamalı!

Özel Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla kadınlara yönelik eğitim çalışmalarını sürdürdü

Sağlık   A+a-

Bölgemizin ilk ve tek Özel Kadın Doğum Hastanesi Palmiye, verdiği sağlık hizmetinin kalitesi, yenilikler ve de eğitim çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
Özel Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla kadınlara yönelik eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 17 Nisan Cumartesi günü Saat 13.30’da tüm kadınları yakından ilgilendiren ‘Rahim Ağzı Kanseri ve Genital Siğiller’ konulu bir konferans hazırladıklarını söyledi.
Türkiye’nin en başarılı hekimlerini yetiştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Oktay Kadayıfçı’nın cumartesi günü saat 13.30’da Grand Plaza’da vereceği konferansa tüm vatandaşların davetli olduklarını belirten Seval Kirmit Yazar, eğitimin tüm kadınlar açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Hizmet kalitesinin en iyi seviyelere ulaştığının belgelenmesi açısından ISO 9001-2008 belgesini aldıklarını belirten Özel Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, ‘Bebek Dostu Hastane” olabilmek için çalışmaların sürdüğünü ve de bir çocuk doktoruna ilave olarak 1 Mayıs 2010 tarihi itibariyle de Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Zeki Ötünç’ün Palmiye Hastanesi ekibine katılmasıyla çocuk doktoru sayısını ikiye çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar