Skip Navigation Links

Tekzip Metni

TEKZİP METNİ

Tekzip Metni

Gündem   A+a-

           TEKZİP METNİ
 
           Gazetemizin 07.09.2016 tarihinde, internet ortamında Sedat İskenderoğlu imzasıyla “ AK PARTİ ÖNCE KENDİ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR” manşetiyle verilen haberi tamamen gerçek dışı haberdir. Vekili bulunduğum Hassa Belediye Başkanlığı’nı temsilen Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’i görevinden dolayı hedef alan, asılsız, mesnetsiz ve gerçek dışı değerlendirme ve iddialara yer verildiği ve bu iddiaların vekili bulunduğum Hassa Belediye Başkanlığını da hedef aldığı görüldüğünden söz konusu bu tekzip metnini yayınlama kararı almış bulunmaktayız.
          
 
           Söz konusu bu haberde FETÖ\PYD Silahlı terör Örgütü Operasyonları kapsamında “… Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye genelinde bütün illere birer raportör atadı… Uygulama şu an tüm Türkiye’de var, fakat Hatay’ın yeri ÖZEL… Listenin başında HASSA, ALTINÖZÜ, PAYAS ve İSKENDERUN Belediye Başkanları var. Ayrıca bu ilçelerin AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri de merceğin altında didik didik inceleniyor...” iddiaları yer almakta olup bu iddialar tamamen asılsız ve gerçek dışı iddialardır. Bu iddialarla kamuoyunda yanlış algı oluşturma amaçlanmıştır.
          
 
           Belediye Başkanı olduğu ilk günden bu yana müvekkilim Sayın Abdurrahman Demirel’in yıllar içinde oluşturmuş olduğu saygın imajının bu şekilde gerçek dışı haberlerle zedeleyen çalışılması son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız gayriahlâkî siyasi bir çabanın sonucu olup çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmış bir haberdir. Olmayan iddia ve ithamlardan oluşan haber Adalet ve kalkınma Partisini ve onun şahsında milletimizin hür iradesini tasfiye etme projesinin bir parçasıdır.
         
 
           Bu süreçte müvekkilimin şahsını ve temsil ettiği Adalet ve Kalkınma Partisi’ne mensup Hassa Belediye Başkanlığı’nı hedef tahtasına oturtan paralel yapı onların yerel uzantıları gerek müvekkilim aleyhine gerekse de saygıdeğer belediye başkanlarımız Seyfi Dingil, Bekir Altan ve Rıfat Sarı’ya karşı saldırıya geçmişlerdir. Maskatlarının gerçeklik ve vatana hizmet değil; sindirmek, karalamak ve itibarsızlaştırmak olduğu açıkça anlaşılmaktadır. Gerek önceki hizmet dönemlerinde gerekse de bu ülkenin seçilmiş Hükümet’ini ve seçilmiş Cumhurbaşkanı’na karşı girişilen “paralel darbe” sürecinde, müvekkilim darbecilerin karşısında Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik duruş sonucu ne olursa olsun bu vatan hainlerinin temizlenmesi ve cezalandırmasıyla ilgili gerekli bütün işlemleri yapmıştır. Kaldı ki Adalet ve Kalkınma Partisi amaçları olan ve profesyonellik içerisinde çalışan partiye gönül vermiş milyonlarca kişiden oluşmaktadır. Profesyonellikten uzak rumuz ile yalan haber paylaşmak, yalan bilgi vermek gerek eski gerekse de halen görev yapmakta olan hiçbir partiliye yakışmamaktadır.
          
           Hiçbir somut delile ve hükme dayanmaksızın yayınlanmış olan gerçek dışı, hukuka aykırı ve mesnetsiz olan bu haber basın ahlakına ve hukuka aykırıdır. Anılan bu sözde haberin yazarı ve haberi yayınlayan yayın organları ve yetkilileri hakkında hukuki ve cezai her türlü yasal başvuru yollarının kullanılacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
HASSA BELEDİYE BAŞKANI
ABDURRAHMAN DEMİREL VEKİLİ
AV. HATİCE GİZEM AZĞIN
 
İHTAR EDEN
Hassa Belediye Başkanlığı Yetkilisi
Belediye Başkanı Abdurrahman DEMİREL Vekili
Av. Hatice Gizem AZĞIN
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet