Skip Navigation Links

Kanser Hastası Kardeşi İçin Destek Bekliyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ikamet eden Ener Köklü (35), kolon kanserine yakalanan kardeşi Gizem Köklü'nün (26) tedavisi için yetkililerden destek b

Kanser Hastası Kardeşi İçin Destek BekliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay'ın İskenderun ilçesinde ikamet eden Ener Köklü (35), kolon kanserine yakalanan kardeşi Gizem Köklü'nün (26) tedavisi için yetkililerden destek bekliyor.
 
Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Köklü, kardeşinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce strese bağlı olarak kolon kanserine yakalandığını söyledi.
 
Kardeşinin Adana ve İstanbul'da tedavi gördüğünü ve ince bağırsağında yaralar oluştuğunu belirten Köklü, yaraların ameliyatla temizlendiğini, kardeşinin de bu tedavi sürecinde rahminin alındığını kaydetti.
 
Bir bankada çalışan kardeşinin beslenme sorunları yaşadığını bir akşam eve geldiğinde bayıldığını anlatan Köklü, konuşmasına şöyle devam etti:
 
"Bir akşam işten eve geldiği zaman aniden bayıldı. Kaldırdık ve apar topar acile götürdük. Doktor bir takım kontroller yaptı. Bağırsak tarafında yara oluştuğunu söyledi. Sonrasında terapi almaya başladı.  Terapilerde doktor kendisine yaranın yumurtalık tarafına sıçradığını söyledi. Daha sonra ameliyat oldu. Onun ardından tekrar ameliyat olarak rahmi alındı. Son ameliyatta ise ince bağırsak tarafına sıçramış olduğunu fark etti. Küçük bir operasyonla ince bağırsak tarafına sıçramış olan tümörler temizlendi. Bir süre daha kemo terapi aldı.  En sonra aldığı kemo terapi ilaçlarından bir süre sonra vücudu çöktü."
 
Kardeşinin 52 kilodan 40 kiloya kadar düştüğünü ifade eden Köklü, tedavisinin İstanbul'da özel bir hastanede devam ettiğini aktardı.
 
Kardeşinin tedavisi için evlerini ve arabalarını sattıklarını ifade eden Köklü, tedavi masraflarının haftalık 3 bin TL'yi bulduğunu belirtti.
 
Son olarak Köklü, kolon kanserine yakanan kardeşi Gizem'in tedavi masrafları için yetkililerden yardım beklediğini kaydetti.
 
Kanser Hastası Kardeşi İçin Destek Bekliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet