Skip Navigation Links

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi özel hastane gibi çalışıyor

İskenderun Ağız ve Diş Sağlı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus, hükümlü ve tutukluların da dişlerini tedavi ettiklerini söyledi.

Sağlık   A+a-

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi/" target="_blank">Hastanesi özel hastane gibi çalışıyor

İskenderun Ağız ve Diş Sağlı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus, hükümlü ve tutukluların da dişlerini tedavi ettiklerini söyledi. Hatay’ın en kapsamlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden biri olun İskenderun’da 36 Diş hekimi, 31 klinik, 18 hemşire ve 12 Adet Diş Teknisyeni bulunuyor. İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Hüseyin Yunus, “Özel Diş muayenelerini aratmayan kliniklerimizde hastalarımızı ücretsiz muayene ettiriyoruz. 2010 yılında merkezimize 132 bin 632 hasta müracaat etmiş olup, 44 bin 375 adet diş çekimi, 19 bin 113 adet dolgu tedavisi, 1758 adet kanal tedavisi, 3 bin 233 adet hareketli diş protezi ve 23 bin 383 adet sabit diş protezi yapılmıştır” dedi.


Erzin, Dörtyol olmak üzere Hatay’ın dört bir tarafından hastaların İskenderun’a geldiğine vurgu yapan Başhekim
Yunus, “Merkezimizin Acil polikliniği mevcut olup gece saat:24.00’e kadar hizmet vermektedir. Ayrıca her hafta cezaevinde bir Diş hekimimiz görev yapmaktadır.” İfadesini kullandı. Başhekim Yunus, “2011 yılı itibari ile hastalarımızın protez yapımında ödediği özel laboratuar ücretleri kaldırılmış olup, protez yapımlarında sadece katkı payı ödemektedirler. Protez katkı payı ise çalışanlarda yüzde 20, emekli ve yeşil kartlı hastalarda ise yüzde 10.’dur. Bundan sonra daha iyi hizmet verebilmek için impant tedavisi yapımı için gerekli çalışmalarımız devam etmektedir” şeklinde açıklama yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Burhan 17 Temmuz 2018 Salı
En iyi doktor lale hanim tsk ederi m.herdefasinda beni güler yüzüyle ve butün dislerime mükemmel yapti tsk ederim.lale hanim
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet