Skip Navigation Links

İlköğretim Haftası TUFAN'da Bir Başka

Özel Tufan İlkokulu öğrencileri hazırladıkları bir programla İlköğretim Haftasını kutladılar.

İlköğretim Haftası TUFAN'da Bir Başka

Eğitim   A+a-

 Özel Tufan İlkokulu öğrencileri hazırladıkları bir programla İlköğretim Haftasını kutladılar.
19 Eylül 2016 Pazartesi günü Tufan Eğitim Kurumları Mustafa Tufan Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Tufan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve TUFAN, Genel Müdürü Ali ARSLAN, Özel Tufan İlkokulu Müdürü Mehmet Emin SÖYLEMEZ, veliler ve Özel Tufan İlkokulu öğrencileri katıldı.
İlköğretim Haftası Kutlama Programı Başöğretmen Atatürk, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda yapılan Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Günün Anlam ve Önemi ile ilgili konuşmayı Özel Tufan İlkokulu Sınıf Öğretmenlerinden Ekin KURTLAR yaptı.
2 B Sınıfı öğrencilerinden Hatice Berra MULUK ve Enes Altan TEMİZ "Andımız"ı seslendirdiler.
Öğrenciler adına yeni eğitim yılının heyecanını belirten konuşmayı 4 A Sınıfı öğrencilerinden Göksu ÖZER gerçekleştirdi.
3 B sınıfından Derin TÜRKMEN, 4 B sınıfından Elif KASAPOĞLU, 4 A sınıfından Aslıhan ARSLAN ve 2 A sınıfından Meryem Eda BAŞ okudukları şiirler ile güne renk kattılar.
3 A, 3 B, 4 A ve 4 B sınıflarından öğrenci grupları da eğitimle ilgili özlü sözleri okudular.
Özel Tufan İlkokulu Müdürü Mehmet Emin SÖYLEMEZ ve Özel Tufan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali ARSLAN yaptıkları konuşmalarda ilk öğretimin önemi üzerinde durup, ülkenin kalkınmasının eğitimden geçtiği gerçeğini vurguladılar.
Tufan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve TUFAN ise yaptığı açıklamada; “2016-2017 eğitim öğretim yılımızı açmış bulunmaktayız. Aslında yaz dönemi boyunca verdiğimiz İngilizce ve yüzme kurslarımızla eğitime hiç ara vermemiştik. Yeni kampüsümüzde ikinci, eğitim öğretimde ise 11. Yılımız. Her yıl kendimizi yenileyerek ve geliştirerek hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Anasınıfından başlayarak 12 sınıfa kadar yaklaşık 750 öğrencimiz var. Önümüzdeki yıl 900 öğrenci sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren kurumumuza sınavla seçerek öğrenci kaydı yapmayı planlıyoruz. Bu yıl 2 anasınıfımız var. Sabah 08;30’dan akşam 17;00’a arasında anasınıfı öğrencilerimiz okulda. Bu uygulamamız velilerden ve bilhassa çalışan velilerimizden büyük takdir topladı. Onlara çok büyük bir avantaj sağlamış olduk. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet