Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TKHK Başkanı Alper Cihan İncelemelerde Bulunmak Üzere Hatay'a Geldi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper CİHAN sağlık alanındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere

TKHK Başkanı Alper Cihan İncelemelerde Bulunmak Üzere Hatay'a Geldi

Gündem   A+a-

 Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper CİHAN sağlık alanındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere 15 Eylül 2016 Perşembe günü Hatay'a geldi. Hatay Valisi Ercan TOPACA’yı ziyaret eden Prof. Dr. Alper CİHAN daha sonra Hatay Ak Parti Milletvekili Fevzi ŞANVERDİ ile sağlık alanındaki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Prof. Dr. Alper CİHAN bu ziyaretlerin ardından HATAY Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek kentte yürütülen sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Kurum Başkanımız Prof. Dr. Alper CİHAN gerçekleştirdikleri ziyarette, Hatay Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ömer AKIN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ali PEKMEZCİ, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Onur YÜCEL ile Mali Hizmetler Başkanı Mustafa ÇERÇİ tarafından karşılandı.
 
Prof. Dr. Alper CİHAN, Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Ömer AKIN ve beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Kırıkhan Devlet Hastanesi ile mevcut hizmet binalarını ziyaret etti. Yeni hizmet binasının tamamlandığını ve bazı bölümlerin hizmet vermeye başladığını ancak taşınma işlemlerine halen devam edildiğini ay sonuna kadar hizmet binasının tam anlamıyla faaliyete geçeceğini belirtti.
 
Daha sonra ziyarete 1050 Yataklı Hatay Devlet Hastanesi ile devam edildi. Burada yapılan incelemede hastanenin fiziken tamamlandığını, taşınma işlemlerinin tamamlanmasına müteakip 2016 EKİM ayı başlarında hizmet vermeye başlanması talimatını verdi.
 
Heyet; sonrasında Antakya Devlet Hastanesinin mevcut hizmet binası ile ek hizmet binası olan S.S.K.Devlet hastanesi ve  Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanelerini ziyaret etti.
 
ProfDr.Alper CİHAN; Hatay ‘da yürütülen sağlık çalışmalarını yerinde görmeyi, tamamlanacak olan 1050 yataklı Hatay Devlet Hastanesi ile 150 yataklı Kırıkhan Devlet Hastanelerinin Hatay iline sağlık açısından vizyon katacağını; bu doğrultuda ülke genelindeki tüm genel sekreterliklere ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş