Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Expo 2016 Yeniden Çocukların Gözdesi Oldu

HBB Şehir TiyatrosuKurban Bayramı tatili sürecsince, EXPO 2016 Antalya’ya sahnelediği birbirinden güzel oyunlarla renk kattı.

Expo 2016 Yeniden Çocukların Gözdesi Oldu

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu, FIFA Dünya Kupası ve Olimpiyat Oyunları’ndan sonra dünyada ekonomik ve kültürel etki yaratan üçüncü en büyük organizasyon olan ve bu yıl ülkemizde “Çiçek ve Çocuk” temasıyla düzenlenen EXPO 2016 Antalya’da yeniden sanat rüzgârı estirdi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu günden bu yana hazırladığı birbirinden farklı oyunları 7’den 70’e tüm sanatseverlerle buluşturan HBB Şehir TiyatrosuKurban Bayramı tatili sürecsince, EXPO 2016 Antalya’ya sahnelediği birbirinden güzel oyunlarla renk kattı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla EXPO 2016 fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunduğu Medeniyetler Korosu ve Hatay’ın özel projelerinin tanıtıldığı “HATAY” evinde çocukların karşısına çıkan HBB Şehir Tiyatrosu, büyük ilgi topladı. EXPO 2016 büyük kortejine katılan HBB Şehir Tiyatrosu, miniklere yönelik birbirinden renkli gösterileriyle büyükten küçüğe herkesin gönlünde taht kurdu.
HACİVAT KARAGÖZ VE KELOĞLAN GÖLGE OYUNUNA MİNİKLERDEN TAM NOT
HBB Şehir Tiyatrosu, Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun yapı taşlarından biri olan “Hacivat Karagöz” adlı gölge oyununu çocuklarla buluşturdu.Ardından sahnelediği birbirinden renkli animasyon gösterileri ile çocukların beğenisini kazanan HBB Şehir Tiyatrosu, “Keloğlan” adlı kukla oyununu da çocuklarla buluşturarak, miniklere mutlu bir gün yaşattı.
SANATI VE SANATÇIYI ÖNEMSEYEN, DUYARLI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
EXPO 2016 Antalya’da Hatay’ı iki gün boyunca en güzel şekilde temsil eden HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları, sanatı ön planda tutan ve sanatçıyı önemseyen duyarlılığı ve desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş