Skip Navigation Links

Gelişim'den örnek davranış!

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, Sağlık Haftası nedeniyle 5 okuldan toplam 100 öğrenciyi sağlık kontrolünden geçiriyor.

Sağlık   A+a-

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, Sağlık Haftası nedeniyle 5 okuldan toplam 100 öğrenciyi sağlık kontrolünden geçiriyor.
Özel Gelişim Hastanesi doktorları; Göz Hastalıkları Uzmanları Operatör Dr. Hakan Kahraman, Operatör Dr. Mehmet Us, Çocuk Hastalıkları Uzmanları Dr. Emin Turhan ve Mustafa Bakman’ın itinayla muayene ve tetkiklerini yaptıkları çocuklar, teşhislere göre ücretsiz gözlük ve tedavi imkanına kavuştular.

İskenderun Gazi İlköğretim Okulu’ndan 21 öğrencinin Çocuk Hastalıkları ve Göz Hastalıkları bölümlerinde muayeneleri itinayla yapılırken, Özel Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Metin Yeral, sadece muayene değil aynı zamanda çocukların gerekiyorsa gözlük ve tedavi giderlerini de karşılayacaklarını söyledi.
Sağlık Haftası nedeniyle anlamlı bir uygulama yapmaya karar verdiklerini belirten Metin Yeral, maddi durumu kötü öğrenciler arasından seçilen her okuldan 20 öğrencinin muayene ve tedavi masraflarının hastane yönetimi tarafından karşılanacağına vurgu yaptı.
Özel Gelişim Hastanesi’nde muayene, tetkik ve tedavileri yapılacak çocukların öğrenim gördükleri okulların isimleri şöyle; Gazi İlköğretim Okulu, Sadık Altıncan İlköğretim Okulu, Atatürkçü Düşünce İlköğretim Okulu ve Cemal Gürsel İlköğretim Okulu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet