Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gökpınar ve Arslan Ailelerinde Çifte Bayram.

Birkan Gökpınar-Ela Arslan Nişanlandı..

Gökpınar ve Arslan Ailelerinde Çifte Bayram.

Magazin   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinin tanınmış ve saygın aileleri Gökpınar ve Arslan aileleri, Kurban Bayramı’nda çifte mutluluk ve çifte bayram yaşadı.
 
Cem Servisçilik Sahibi Cemil –Nihal Gökpınar ile Mikado Restoran zinciri Ortağı Nedim – Emine Arslan’ın evlatları Birkan Gökpınar ile Ela Arslan, bir ömür boyu mutlu bir birlikteliğe yelken açmak üzere evlilik yolunda ilk adımı attılar.
 
Karaağaç Mikado Restoran’da aile yakınlarının katıldığı yemekli nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atan Atlas Enerji A.Ş.’de Makine Mühendisi Birkan Gökpınar ile Burçak Söve Satış Sorumlusu İstatistik Uzmanı Ela Arslan, evlilik yolunda attıkları adımla başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine çifte bayram yaşattılar. 
 
Saatler öncesinden nişan töreni için hazırlanan Mikado Restoran’da misafirlerini kapıda karşılayan ve örnek bir misafirperverler sergileyen Mikado Restoran Zinciri  Ortağı Nedim-Emine Arslan çifti, dünürleri Cemil –Nihal Gökpınar çiftiyle mutlu aile tablosunun keyfini çıkardılar. 
Mikado Restoran’da düzenlenen nişan törenine Arslan ve Gökpınar ailelerinin yakınları katıldı.
 
Mutluluk  rüzgarlarının yoğun bereketli yağmurla taçlandığı  gecede evlilik yolunda ilk adımı atan Makine Mühendisi Birkan Gökpınar ile istatistik Uzmanı Ela Arslan’ın nişan yüzüklerini Gökpınar ailesinin büyüğü damatın dedesi izzetten Gökpınar ila ninesi  Münire Gökpınar taktı.
 
Alkışlar arasında yüzükleri takılan mutlu çift Birkan Gökpınar ile Ela Arslan, önce büyüklerinin ellerini öperek teşekkür ettiler ve ardından da daveli aile yakınlarının tebriklerini kabul ettiler. 
 
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Gökpınar –Arslan ailelerini tebrik ediyor, evlilik yolunda ilk adımı atan Birkan Gökpınar-Ela Arslan çiftini kutluyoruz. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş