Skip Navigation Links

Bayramda Çifte Açılış!

Bugüne kadar yaptığı sayısız devasa eserlerle halkımızın gönlünde ve dualarında yer edinen Tosyalı Holding’in;

Bayramda Çifte Açılış!

Gündem   A+a-

 Bugüne kadar yaptığı sayısız devasa eserlerle halkımızın gönlünde ve dualarında yer edinen Tosyalı Holding’in; İskenderun Sakarya Mahallesi’ndeki Merhum Hacı Şerif Tosyalı ve Osmaniye’de yapımı tamamlanan Tosyalı Camii, Kurban Bayramı’nın ilk günü kılınan bayram namazı ile ibadete açıldı.
Tosyalı Holding, hayırseverlikte sınır tanımıyor. Ülkemize her anlamda zenginlik katan Tosyalı Holding, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek yaptığı yatırımlar zincirine 2 adet camii daha ekledi. İskenderun Sakarya Mahallesi’ndeki Merhum Hacı Şerif Tosyalı ve Osmaniye’de yapımı tamamlanan Tosyalı Camii, Kurban Bayramı’nın ilk günü kılınan bayram namazı ile ibadete açıldı. Bayram namazına katılanlar Kurban Bayramı’nı, ayrı bir sevinç ve huzur içinde kutladıklarını belirtti. Ülkemizin gözbebeği konumudaki Tosyalı Holding, Osmaniye ve İskenderun’da yapımı tamamlanan iki adet camiyi Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın ibadetine açtı.
HACI ŞERİF TOSYALI CAMİİ İBADETE AÇILDI
Hacı Şerif Tosyalı Camii açılışına; Ankara Valiliği’ne atanan Hatay Valisi Ercan Topaca, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Prof Dr. Suhat Korkmaz, İskenderun İlçe Eski Müftüsü Remzi Yavuz ve İskenderun halkı katıldı.
’BABAMIZIN İZİNDEYİZ’
Kurban Bayramı’nın ilk günü Sakarya Mahallesi’ndeki Tosyalı Sağlık Ocağı’nın içine inşa edilen ve babaları Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın adını verdikleri camiinde protokol mensupları ve halkımızla birlikte bayram namazı kılan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşarken, aynı zamanda böylesi devasa bir eseri halkımıza kazandırmanın da gururunu yaşadılar. Hatay İl Müftüsü’nün kıldırdığı bayram namazı merhum Hacı Şerif Tosyalı içinde bol bol dualar edildi. Bayram namazının ardından Hatay Valisi başta olmak üzere protokol mensupları halkımızla tek tek bayramlaştılar. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, bu güne kadar eğitim ve sağlık alanlarında çok sayıda hayır işlerinde bulunduklarını, bu eserin Tosyalı ailesi için önemli bir yeri olduğunu belirtti. Hayırsever iş adamı Fuat Tosyalı, “Rahmetli babamız, ekmeğini bölüşecek kadar mütevazi bir insandı. Bizlerde onun izinde yürümeye çalışıyoruz. Kendisinin adını taşıyan bu eseri bölgemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada sosyal sorumluluk projelerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.
TOSYALI CAMİİ TASARIMIYLA BÜYÜLÜYOR! 
Tosyalı Holding tarafından Osmaniye’de yapımı tamamlanan Tosyalı Camii de yine Kurban Bayramı’nın ilk günü bayram namazı ile ibadete açıldı. Osmaniye’ye kurduğu devasa demir çelik yatırımın ardından bölgeyi şaha kaldıran Tosyalı Holding, sosyal ve kültürel alanda da yine bu kente sayısız yatırımları hayata geçiriyor. Daha önce eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki yatırımlarını Osmaniye halkına kazandıran Tosyalı Holding Fakıuşağı bölgesinde yapımına başladığı Tosyalı Camii’ninde inşaasını bitirerek Kurban Bayramı’nda kılınan bayram namazı ile birlikte ibadete açtı. 
Mimari yapısıyla göz kamaştıran Tosyalı Camii’nde kılınan bayram namazına; Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Tosyalı Holding Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı ve Osmaniye halkı katıldı. Bayram namazı öncesi Tosyalı Camii imamı tarafından bayram vaazı verildi. Katılımın yoğun olduğu gözlenirken, saat 06:53’te hep birlikte bayram namazı kılındı, bol bol dualar edildi. Namazın ardından Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Tosyalı Holding Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, halkla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma merasiminin ardından Osmaniye Valisi Kerem Al’a, Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı’ya üzerinde ‘Sahipsiz olan Memleketin Batması Haktır; Sen Sahip Olursan Bu Vatan Batmayacaktır” yazılı tablo hediye edildi. Daha sonra bayram namazına gelen vatandaşlarımıza Tosyalı Holding tarafından Bayram Simidi ikram edildi. 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet