Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her Zaman Yanınızdayız

Başkan Seyfi Dingil şehit ve gazi aileleri ile bayramlaştı.

Her Zaman Yanınızdayız

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kurban Bayramı arefesindeİskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit,  İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay ile birlikte şehit aileleri ve gazi yakınlarını evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
 
Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade Başkan Seyfi Dingil, ” ilçe kaymakamımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte, kentimizde ikamet eden gazilerimiz ve şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onların mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz. Bu vesile ile tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
 
Başkanı Seyfi Dingil,”Vatan için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin yakınları ve bu uğurda mücadele eden kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretler esnasında Gazi ve Şehit yakınları yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilçe protokolüne teşekkür ettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş