Skip Navigation Links

Bu Tarihi Fırsatı Bayrama Çevirin !

İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez,önemli uyarılarda bulundu.

Bu Tarihi Fırsatı Bayrama Çevirin !

Gündem   A+a-

İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, Kurban Bayramı tatilinin hemen sonrasında başlayacak tüm kurumlara ait borçların yapılandırılması imkanı konusunda önemli uyarılarda bulundu.
 
Esnaflar için yapılandırma fırsatının tarihi bir önem taşıdığına dikkat çeken Hüseyin Sönmez, vergi, SGK, belediyeler gibi tüm kurumlara borcu bulunan esnafların Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından yapılandırma işleminin başlayacağını hatırlatarak, borçların yapılandırılması kadar taksitlerin de düzenli ödenmesinin önemli olduğuna vurgu yaptı. 
 
Tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Sönmez açıklamasında, Türkiye’nin 15 Temmuz darbe kalkışması gibi karanlık bir gün yaşamasının ardından, Türk Milletinin sergilediği milli duruş ve demokrasiye bağlılığı sayesinde piyasaların hızlı bir şekilde toparlanma sürecine girdiğini hatırlatarak, hem piyasaların toparlanması, tüm sektörlerde hareketlilik yaşandığı gibi borçların yapılandırılmasıyla birikmiş faiz yükünden kurtulmak suretiyle de esnafların önemli kazanımların ende edeceğini ifade etti ve şöyle konuştu : “Ülke ekonomisinin uzunca bir süredir sıkıntıda olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz. Tüm ekonomik ve siyasi sıkıntıların üzerine Türkiye’yi karanlığa sürüklemek, bölmek, devleti ele geçirmek isteyen hainlerin gerçekleştirdiği darbe kalkışmasının Türk Milleti’nin kahramanlığı sayesinde atlatıldığı bir dönemde, Türkiye’nin siyasi, ekonomik ve sosyal bakımdan şahlanacağı günler yakındır. 
 
Hükümetimizin hayata geçirdiği faiz indirimi, kamu borçlarının yapılandırılması imkanı ve daha bir çok fırsat, hem piyasalara olumlu etki edecek, hem de Türkiye’nin şahlanmasına katı verecek can suyu olarak da devletin kasasına önemli oranda bir girdi sağlayacaktır. 
 
15 Temmuz gecesi kahramanlık destanı yazan Türk Milleti’nin ekonomik ve siyasi açıdan şahlanmaya katkı vermek adına, kamu borçlarının yapılandırılması imkanından yararlanmaları ve taksitlerini düzenli ödemeleri gerekmektedir. İki taksidin üst üste zamanında ödenmemesi halinde yapılandırma bozulacağı gibi, daha önce silinen faizler ise ana borca eklenerek büyük bir borç yükümlülüğü devam edecektir. Kurban Bayramı’nın hemen akabinde esnaflarımızın borçlarını yapılandırarak birikmiş faiz yükünden kurtulmalarını ve bu tarihi fırsatı bayrama çevirmelerini diliyorum.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet