Skip Navigation Links

Ortopedi Uzmanı Dr. Teoman Sevinç Palmiye'de..

Hatay'ın en başarılı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Doktor Teoman Toni Sevinç, Özel Palmiye Hastanesi'ndeki görevine başladı.

Sağlık   A+a-

 

Hatay’ın en başarılı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Doktor Teoman Toni Sevinç, Özel Palmiye Hastanesi’ndeki görevine başladı.
Hasta kabulüne 07.10. 2010 tarihi Perşembe günü itibariyle başlayan Teoman Sevinç, bölgemizde bugüne kadar inanılması güç cerrahi operasyonlara imza atarak, yüzlerce insanın sakat kalmasını önledi.
Başarılı ortopedi Uzmanı Doktor Teoman Sevinç’nin Özel Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamasının heyecanını yaşadıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, tüm insanların kendilerini “Güvenli ellerde” hissedecekleri çok iyi bir sistem oluşturduklarını söyledi.
Kirmit Yazar açıklamasında, “Ortopedi Uzmanı Doktor Teoman Sevinç, bölgemizin en iyi ortopedi uzmanlardan birisi olarak hastanemizde imkansız denilebilen cerrahi operasyonları yapacak imkanlara da sahip bir donanımla hasta kabulüne başladı.
Ameliyathanelerimizi en son tıp teknolojisi cihazlarla donattığımız için de tüm hekimlerimiz, bölgenin üniversite hastanelerine sevkleri durduracak teşhis, tedavi ve cerrahi müdahale imkanına sahipler. Özel Palmiye Hastanesi, çok daha iyi şartlarda hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
sevin 13 Şubat 2014 Perşembe
benim belimde kayma var diksler kaymış ve kemikler birbirine kaynamış şu an S harfine benzer bir durumda iskenderunda böyle bir ameliyatı yapamıyacaklarını söyledi adanada profa gittim ama hem maddi durumum hem yol uzunluğu gidip gelme beni yoracaktı yıpratacaktı teoman bbey acaba nasıl bir doktor bilmiyorum ama hep iyi konuşuluyor korkuyorum çünkü aileme bakan benim yaşamam ve sağlam olmam lazım lütfeen bana cvp yazsın saygılar kontrol olmak istiyorum saygılar
sevin 11 Eylül 2012 Salı
hayırlı akşamlar bana cvp veriri seniz sevinirim bende belimde diks kayması var iskenderunda hiç bir doktor ameliyat etmedi teoman beyin böyle bi bilgisi varmı ögrenmek istiyorum dikslerimin çıkmış ve vucudumda omurgam s harfine benzer bir şekil almış adanada doktor ameliyat edebilirim dedi ama orası bana göre uzak evime yakın bir yerde olmasını istiyorum haber verirseniz sevinirim saygılar
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet