Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kurbanlık’ta Yörükler’e Büyük İlgi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde uzun yıllardır besicilik ve kasaplık mesleğini en güzel şekilde yapan Yörükler Besi Çiftliği ve Kasap işletmesi,

Kurbanlık’ta Yörükler’e Büyük İlgi Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde uzun yıllardır besicilik ve kasaplık mesleğini en güzel şekilde yapan Yörükler Besi Çiftliği ve Kasap işletmesi, Kurban Bayramı’nda gördüğü ilgiyle geçmişten bu yana ortaya koyduğu güven ve istikrarın meyvelerini topluyor.
 
İskenderun’un Denizciler Mahallesi’nde Yörükler Kasap ve de Kavaklıooluk Mahallesi’nde Yörükler Besi Çiftliği’nde özenle yetiştirilen Organik küçük ve büyük baş kurbanlıklarla bayramın en çok ilgi gören işletmelerinden oldu.
 
Yörükler Besi Çiftliği Sahibi Bilal Yıldırım ve oğlu Ertuğrul Yıldırım’ın gururu ise müşterilerinin övgüleri karşısında kat ve kat artıyor.
Kurbanlık alan vatandaşların dini vecibelerini yerine getirmelerinde İslami kurallara uygun kesim ve isteğe bağlı olarak koyun ve dananın poşetlenmesi işlemini özenle yaptıklarını belirten Yörükler Besi Çiftliği Sahibi Bilal Yıldırım, kaliteli ve organik küçük ve büyük baş kurbanlıkların, sadece Kurban Bayramı’nda değil  her zaman hazır bulunduğunu söylediler.
 
Kavaklioluk mh Yörükler Besi çiftlik 05326880560 – 05365039976 
 
 
 
Kurbanlık’ta Yörükler’e Büyük İlgi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar