Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Ailesi Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu

Bayramlaşma etkinliğine HBB Başkan Vekili İlmittin Boz’un yanı sıra HBB Daire Başkanları ve personeller katılım gösterdi.

HBB Ailesi Bayramlaşma Etkinliğinde BuluştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin (HBB) vatandaşlara özveriyle hizmet sunan emektar personelleri, 9 Eylül Cuma günü yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) Konferans Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. 
 
Bayramlaşma etkinliğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmittin Boz’un yanı sıra HBB Daire Başkanları ve personeller katılım gösterdi.
 
 
BOZ,” BAŞKANIMIZIN VE SİZLERİN SAYESİNDE GÜZEL İLİMİZİ ÇAĞDAŞ BİR MEDENİYET SEVİYESİNE GETİRECEĞİZ” 
 
Başkan Savaş’ın Hatay’da gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile Hatay’ın güzide bir şehir haline geldiğini belirten Başkan Vekili Boz,” Uzun yıllar boyunca ihmal edilen ilimiz Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sayesinde çok büyük bir aşama kaydetti. Başkanımızın altyapı ve üstyapı çalışmaları ile Hatay’ın Türkiye’de birçok ili geride bırakacağına inanıyor ve sizlerin sayesinde de güzel ilimizi çağdaş bir medeniyet seviyesine getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“KURBAN BAYRAMI’NIN BÜTÜN İNSANLIĞIMIZIN KALPLERİNİN BİRBİRİNE YAKINLAŞMASINI SAĞLAMASINI TEMENNİ EDİYORUM” 
 
Birlik ve beraberliğin tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunan Boz, “Başkanımız adına özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bayramlar birlik içinde olmanın ve hayırlı günlerin en başında geliyor. Bu günler dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Kurban Bayramı'nın bütün insanlığımızın kalplerinin birbirine yakınlaşmasını sağlamasını temenni ediyorum. Ben bu düşüncelerle başta Hataylı hemşehrilerimin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum'' dedi.
 
 
 
 
HBB Ailesi Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar