Skip Navigation Links

Avcılar Çeşmesi Projesi Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Yayladağı ilçesinde “Avcılar Çeşmesi” projesi yapımı sürüyor.

Avcılar Çeşmesi Projesi Devam Ediyor

Yerel   A+a-

HBB Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Yayladağı ilçemizde DOĞAKA ve Yayladağı Belediyesi tarafından yapılmakta olan “Avcılar Çeşmesi Çevre Düzenlemesi ve Turizme Kazandırılması Projesine”  destek veriyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olacağı planlanan alanın, spor yapma ve piknik alanı olarak kullanılması amaçlanıyor. Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın da desteğiyle Yayladağı halkına doğal yaşamı korumak adına kazandırılan bölge modern, güvenli ve fonksiyonlu halde bölge halkına sunulması hedefleniyor. 
 
ZEMİN İYİLEŞTİRME VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR
 
Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığınca söz konusu yerde sulama sistemi desteği verilerek zemini iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Bunun yanı sıra toprak ikmal ve düzenleme çalışmaları ile zeminin düzleşmesi, rahat kullanılır hale gelmesi sağlanıyor. Peyzaj çalışması da gerçekleştiren ekipler, çimlendirme ve bitkilendirme işlemlerini tamamlıyor. Doğal yaşam alanı olarak belirlenen bölgede projeye destek veren Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, çalışmalarına devam ediyor. 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet