Skip Navigation Links

Dj Funky C ile Arsuz Retro Lounge Bar'da Benzersiz Party

Arsuz'un eğlence sektörüne hızlı ve iddialı bir giriş yapan Arsuz Retro Lounge Bar, 10 Eylül Cumartesi gecesi,

Dj Funky C ile Arsuz Retro Lounge Bar'da Benzersiz Party

Gündem   A+a-

 Arsuz'un eğlence sektörüne hızlı ve iddialı bir giriş yapan Arsuz Retro Lounge Bar, 10 Eylül Cumartesi gecesi, setleri kadar MC performansları ile de büyük ilgi gören Türkiye’nin önde gelen DJ’i DJ Funky ‘C’yi ağırlıyor!

 

Türkiye'nin ve Power FM/TV'nin ilk Dj’lerinden, setleri ve uluslararası partilerde çaldığı benzersiz parçalarıyla dikkat çeken, setlerinin yanı sıra eğlenceli MC şovlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan DJ Funky ‘C’ , 10 Eylül Cumartesi gecesi Arsuz Retro Lounge Bar'da setin başına geçiyor!

 

Genç Organizatör R.Cihan Kaya ve Oğulcan Kalkan'ın organize ettiği, yurtdışında ve yurtiçindeki yatırımlarının yanı sıra  bölgeye yaptığı ciddi yatırımlarının beraberinde, toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk konusunda gerçekleştirdikleri çalışmalar ve destekledikleri projelerle sürekli takdir toplayan  EKENELS GROUP'un sponsorluğundaki parti için geri sayım başladı. 

 

 

Seçtiği parçalarla dinleyenlerine benzersiz saatler yaşatan, Türkiye’nin en önemli DJ’lerinden DJ Funky ‘C’ Retro Lounge Bar'da unutulmaz bir partiye imza atmak için hazır!

 

Arsuz, tüm müzik severleri 10 Eylül Cumartesi gecesi DJ Funky ‘C’ye benzersiz bir eğlence ve unutulmaz bir gün yaşamaları için bekliyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet