Skip Navigation Links

Özel Palmiye Hastanesinden Mükemmel Kadro

İskenderun 'un önemli hasta portföyüne sahip olan Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, güçlü alt yapısı sayesinde

Sağlık   A+a-

İskenderun ‘un önemli hasta portföyüne sahip olan Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, güçlü alt yapısı sayesinde, sağlık alanında bir reform gerçekleştirerek “Özel Palmiye Hastanesi” yeni unvanıyla bölge halkına genel hastane statüsünde faaliyetine başladı.
Güçlü hekim kadrosuyla genel hastane statüsünde hizmet vermeğe başlayacak olan Özel Palmiye Hastanesi, lokomotif branş Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü olarak Opr. Dr. Tayfur SAYGILI, Opr. Dr. Mehmet CULHA, Opr. Dr. Kadriye ÇİÇEKLİ, Opr. Dr. Akın KARACA, Opr. Dr. Ertan AYDIN, Opr. Dr. Süleyman ASLAN kadrosuyla devam ederken, Genel Cerrahi bölümünde Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Üroloji dalında Opr. Dr. Yusuf DİKER, Dahiliye dalında Uzm. Dr. Nedret AKÇAN SEKİTMEZ, Ortopedi ve Travmatoloji Teoman Toni SEVİNÇ, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm. Dr. Eser TAŞÇI, Uzm. Dr. Zeki ÖTÜNÇ, Klinik Biyokimya Laboratuvarı Uzm. Dr. Müjde YAZAR CULHA, Anestezi Ve Reanimasyon Uzm. Dr. Mehmet OTUZBİR, Radyoloji Uzm. Dr. Eşref KARAOĞLAN, Acil Poliklinik Dr.Celal TAŞDEMİR, Dr. Mete Lütfullah UYAR, Dr.Serkan KÜÇÜK gibi bölgenin en başarılı hekimlerini bünyesinde topladı.

Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, genel hastane statüsünde hizmet verecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, bölgenin en başarılı hekimleriyle güçlü bir ekip oluşturduklarını söyledi.
Çok yakında Özel Palmiye Hastanesi bünyesinde birçok branşın daha hizmet vermesi için çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken Kirmit Yazar, “19.12.2008 yılından bu yana koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmeti veren hastanemiz toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için bölge halkına bu anlamda hizmet vermekten kıvanç duymaktadır.
Hastanemiz lokomotif branşı Kadın Hastalıkları ve Doğum olarak devam edecektir. Bu anlamda faaliyet gösteren 6 adet Kadın Hastalıkları ve Doğum poliklinik sayımızda ve nöbetçi acil hizmetimiz de hiçbir değişiklik olmamıştır. Mevcut poliklinik sayımıza ilave olarak yeni branşlarımıza istinaden birer poliklinik eklenmiş ve genel anlamda acil servis hizmetimiz
Bu güne kadar teknolojik tüm yenilikleri takip eden hastanemizde Endoskopi ,Kolonoskopi Ünitesi kurulmuş olup Endoskopik ve laparoskopik tanı, tetkik ve metotları kullanarak hastalarımıza en hızlı teşhis ve tedavi yöntemleri uygulanacaktır. Ayrıca Radyoloji Ünitesi’nde 4 boyutlu renkli doopler ultrasonağrafi, Kemik Dansitometresi, mamografi, BT(bilgisayarlı tomografi) tahlil ve tetkik sonuçlarını en kısa sürede doğru ve güvenilir verebilen son teknolojiye sahip biyokimya laboratuar cihazları mevcuttur. Bu anlamda Özel Palmiye Hastanesi olarak hedefimiz tıbbi etik ve ilkelerinden asla taviz vermeden, her insanın hak ettiği sağlık hizmetini en güvenilir ve kaliteli bir biçimde uygulamak olacaktır.
Hastanemizde ilk etapta Kulak Burun Boğaz, Dahiliye (iç hastalıkları), Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji ve Klinik Biyokimya, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan Acil Poliklinik hizmetleri verilmeye başlanmış olan hastanemiz 1 yıllık kısa bir süre zarfında Psikiyatri, Fizik ve Tedavi, Gastroenteroloji Kardiyoloji, Göz, Dermatoloji(cildiye), Ağız ve Diş Sağlığı Ünitesi gibi daha bir çok bölümü faaliyete geçirmeyi planlamaktadır. Hastane yönetimi bu anlamda teknik girişimlerine ve çalışmalarına başlamıştır.
Hastanemiz teknik personel kadrosunda da bilinçli adımlar atmış, yenilikçi ve güçlü teknik bilgiye sahip, seçkin doktorlar ile anlaşmalar yapmış bu anlamda bölgenin tanınmış doktorları ile hastalarına hizmet vermektedir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet