Skip Navigation Links

Muhteşem Aşk’a Muhteşem Düğün!

İskenderun’un sevilen Bayan Kuaförlerinden Ayşe Dönmez dünya evine girmenin mutluluğunu yaşarken, bölgenin kuaförleri de meslektaşlarını

Muhteşem Aşk’a Muhteşem Düğün!

Gündem   A+a-

 İskenderun’un sevilen Bayan Kuaförlerinden Ayşe Dönmez dünya evine girmenin mutluluğunu yaşarken, bölgenin kuaförleri de meslektaşlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
Meryem&Niyazi Dönmez çiftinin güzeller güzeli kızları Ayşe,  gönlünü kaptırdığı Mürüvvet&Yusuf Yılmaz ailesinin yakışıklı oğulları Erdinç ile Beyaz Saray Restaurant Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem bir geceyle dünya evine girdiler. Bölgemizin sevilen kuaförlerinden olan Ayşe’yi bu mutlu gününde meslektaşları bir an olsun yalnız bırakmadılar.
Genç çiftin salona girmesiyle başlayan coşku bir an bile olsa durmadı. Gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlenen çiftin bu mutlu günlerinde arkadaşları da doyası eğlendiler. Aşklarını evlilik ile taçlandıran ve bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çiftin gelin arabasına yazdırdıkları not ise dikkat çekti; “ne mesafeler engel ne DARBE evleniyoruz OHAL De” yazısı davetliler tarafından aşklarına atılan imza olarak nitelendirildi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde pasta kesimi ve kuşak merasiminin ardından coşku zirve yaptı. Mutluluklarını doyasıya yaşayan Ayşe ve Erdinç çifti arkadaşlarıyla ve dostlarıyla da bu geceyi doyasıya yaşadılar.
Bizlerde bölgemizin sevilen kuaförlerinden olan Ayşe ve Erdinç çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet