Skip Navigation Links

'Esnafımızın Her Zaman Yanındayız'

Başkan Savaş, Ss 48 No’lu Halk Otobüsleri Koperatifi İle Bir Araya Geldi.

'Esnafımızın Her Zaman Yanındayız'

Gündem   A+a-

 
Başkan Savaş, Ss 48 No’lu Halk Otobüsleri Koperatifi İle Bir Araya Geldi
 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, SS 48 No’lu Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
SAVAŞ, “HALKIMIZIN GÜVENLİ VE KALİTELİ ULAŞIM SAĞLAMALARI ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
 
Hatay’daki ulaşım sıkıntılarını çözme noktasında şehir içi yolcu otobüslerinin önemine değinen Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Toplu taşıma konusunda birçok ülke ve şehir inceledik. Amacımız Hatay’daki trafik akışını rahata kavuşturmak ve kentte güvenli ulaşıma katkı sunmaktır. Halkımızın güvenli ve kaliteli bir ulaşım sağlamaları adına elimizden geleni yapacağız. Esnafımızın sorunlarını da dinleyerek sorunlara ortak çözümler üreteceğiz” dedi.
 
KADİFE  “AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK”
 
Başkan Savaş’tan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Halil Kadife, “SS 48 No’lu Halk Otobüsleri Kooperatifimiz hepimizin geçimini sağladığı ekmek teknemizdir. Bu yüzden ulaşımlarını bizim otobüslerimiz ile sağlayan herkesin memnuniyeti bizim için oldukça önemlidir. Son zamanlarda bir takım sorunlar yaşamış olabiliriz. Yaşadığımız sorunları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile paylaştık. Her zaman olduğu gibi sorunlarımızı dinleyerek bizimle ortak kararlar alan Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet