Skip Navigation Links

HBB'den Dev Bir Proje Daha...

HBB,Uğur Mumcu battı çıktı projesine başladı.

HBB'den Dev Bir Proje Daha...Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), yaya ve araç ulaşımı için güvenli olmayan ve trafik kazalarının sıkça yaşandığı Defne ilçesinde, trafik yoğunluğunu azaltacak Uğur Mumcu Bulvarı Battı Çıktı Projesi çalışmalarına başladı.
Ulaşım sorunlarına ürettiği çözümler ve hayata geçirdiği projelerle Hatay’a rahat bir nefes aldıran Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz” sloganıyla Defne ilçesinde dev bir projeye daha imza atıyor.
YENİ BATTI ÇIKTI PROJESİ İLE TRAFİK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
 
İskenderun’da Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi’ni hayata geçirerek ulaşım alanında büyük bir atılım yapan ve ardından Defne ilçesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda Battı Çıktı Projesi başlatan HBB ekipleri, bölgede kazık çalışması gerçekleştirdi. Fore kazık makineleri ile çalışmalarına özverili bir şekilde ara vermeden devam eden HBB ekipleri, kazık imalat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Defne’nin en işlek caddelerinden biri olan ve kaza yaşanma riskinin çok yüksek olduğu bölgede trafik akışının rahatlayacağını ve vatandaşların ulaşımlarını daha güvenli bir yolda gerçekleştirebileceklerini ifade eden HBB ekipleri, kentin siluetini değiştirecek Battı- Çıktı Projesi’nin en kısa sürede hizmete sunulacağını açıkladı.
 
 
HBB'den Dev Bir Proje Daha... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet