Skip Navigation Links

Başkan Savaş’ın Spora Desteği Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, amatör spor dallarına ve sporcularına destek olmaya devam ediyor.

Başkan Savaş’ın Spora Desteği Sürüyor

Spor   A+a-

Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağlam için spora yönlenmesini teşvik eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, amatör spor dallarına ve sporcularına destek olmaya devam ediyor.
 
Bu yıl 3-4 Eylül tarihlerinde üçüncüsü düzenlenen Kamil Doğru Judo Turnuvası’na katılan HBB Başkanı Savaş, turnuvada dereceye giren başarılı sporculara madalyalarını takdim etti.
 
TURNUVADA 218 SPORCUNUN MÜCADELE ETTİ
 
Antakya TOKİ Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen ve 9 ilden 218 sporcunun katıldığı turnuvanın final gününde sporcuları ve ailelerini yalnız bırakmayan Başkan Savaş, çekişmeli maçlara sahne olan turnuvayı ilgiyle takip etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’DAN YETİŞEN SPORCULAR TÜRKİYE'NİN GURUR KAYNAĞI OLACAK
 
Madalya töreni sonrasında turnuva hakkında düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Savaş, spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti. Konuşmasının devamında Hatay’ı spor kenti yapma yolunda atılan adımların karşılığını bulduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Savaş, “Hatay, kültür, turizm, ticaret kenti olmanın yanında spor kenti olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik ederek ülkemizin yarınlarına umutla bakmayı hedefliyoruz. Bu şehirden yetişen sporcular Hatay’ın ve Türkiye’nin gurur kaynağı olacak” dedi.
 
Türkiye Judo Federasyonu Fatih Uysal da turnuvanın düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ teşekkürlerini ileterek, plaket takdim etti.
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet