Skip Navigation Links

Gürakan Optik Hizmete Girdi

Mesleğinin uzmanı, genç ve girişimci Optisyen Gökhan Gürakan, Gürakan Optik Gözlük Mağazasını Dörtyollu hemşerilerinin hizmetine sundu.

Gürakan Optik Hizmete Girdi

Dörtyol   A+a-

Mesleğinin uzmanı, genç ve girişimci  Optisyen Gökhan Gürakan Sanayi Mahallesi Çaylı Caddesi üzerinde “yeni bir bakış” sloganıyla Gürakan Optik Gözlük Mağazasını 02 Eylül 2016 tarihinde Dörtyollu hemşerilerinin hizmetine sundu.
 
Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan’ın oğlu olan Optisyen Gökhan Gürakan’ı açılışında Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, CHP İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün, HBB Dörtyol, Erzin ve Payas Siyasi Koordinatörü Gökhan Özer, çok sayıda sanayici, işadamı ve esnaf ile seçkin bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı.
Açılış konuşmasını yapan Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan teşriflerinden ötürü konuklarına teşekkür ederken Optisyen Gökhan Gürakan ise kısa bir özgeçmiş bilgisinin ardından konuklarıyla göz sağlığının önemi konusunda bilgiler paylaşarak “Yeni Bir Bakış” sloganıyla çıktıkları yolda tüm hemşerilerimize sağlık ve mutluluk temennilerini iletti.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da yaptığı konuşmada; “Sevgili kardeşim Optisyen Gökhan Gürakan çok güzel bir konuya temas ederek kendisine “Yeni Bir Bakış” sloganı geliştirmiş. Bu gün sadece bu bulunduğumuz caddede bile görüntü kirliliğine sebep olan çok sayıda gelişi güzel asılmış işyeri tabelaları görmek bizleri üzmekte. Bu konuda bizim belediye olarak sorumluluklarımız olduğu gibi hemşerilerimizin de yaşadıkları Milli Mücadelenin Şahlandığı bu şehre karşı sorumlulukları mevcut. Oda Başkanlarımız buradalar, işte onların huzurunda tüm hemşerilerime buradan bir çağrı yapıyorum; şehrimizin genel güzelliği adına hepimiz yeni bir bakış oluşturmak için üzerimize düşen ne ise el birliğiyle görüntü kirliliğini önleyecek bir çalışmayı yapmalıyız. Sevgili kardeşime işyerinin kazançlı olmasını dilerken, ilçemizin ticari hayatına da canlılık katmasını temenni ediyorum.” Dedi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol, Erzin ve Payas Mezarlıklar Bölge Sorumlusu Ahmet Benli’nin yaptığı açılış duasının ardından protokol tarafından açılış kurdelası kesildi.
 
Mağaza açılışında Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ilk alışverişi yaparak genç optisyene başarı dileğinde bulundu. 
 
Ayrıca açılışın gerçekleştiği bir saatlik süre zarfında yol taşıt trafiğine kapatılarak emniyet tedbirleri alınması da takdir topladı. Özellikle son dönemlerde artan terör saldırılarına karşı bu tür uygulamaların titizlikle yapılmasında vatandaşlar fayda olduğunu ifade etti.  
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet