Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karasayar'dan Kızılay'a Kurban Kurban Vekaleti

AK Parti Hatay Milletvekili ve T.B.M.M İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Kızılay Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

Karasayar'dan Kızılay'a Kurban Kurban Vekaleti

Gündem   A+a-

 
Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’dan Türk Kızılayı İskenderun Şubesine  Ziyaret ve Kurban Vekâleti

AK Parti Hatay Milletvekili ve T.B.M.M İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Kızılay Şube Başkanlığına ziyarette bulundu. Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti İlçe Teşkilatını Kızılay hizmet binasında Şube Başkanı Ümit Günay ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar.

Şube Başkanı Günay  yapılan ziyaret nedeniyle Orhan Karasayar ve heyetine teşekkür etti. Günay ; “Sayın vekilimizin destek ve katkılarını her zaman hissediyor ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Ayrıca İskenderun’da Kızılay olarak yapılan faaliyetlerden söz eden Günay bu yıl “Kurban Bereketi Yıl Boyunca Sürsün”  sloganı ile vatandaşlarımızın kurban bağışlarını kabul ettiklerini, bu bağışları Türkiye ve Dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç insanlara ulaştıracaklarını ifade etti. 

AK Parti Hatay Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Orhan Karasayar; Kızılay’ın İskenderun’da yaptığı faaliyetleri yakınen takip ettiğini, Ülkemize yönelik 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Kızılayın duruşunun takdire değer olduğunu ifade edip teşekkür etti. Daha sonra AK Parti Hatay Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Orhan Karasayar Kurban Bağış Vekaletini Kızılay’a verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş