Skip Navigation Links

Dörtyol Belediye'sinden Halka Ücretsiz Sağlık Taraması

Dörtyol Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği ücretsiz sağlık taraması, Dörtyol Belediye binasında yapıldı.

Sağlık   A+a-

Dörtyol Belediyesi Sağlık Taraması düzenledi. Ücretsiz olarak hizmet veren sağlık
taramasında vatandaşlar istedikleri bölümde muayene oldular, şeker ve tansıyon testi yaptırdılar.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan sağlık taramasını, İskenderun Renin Cerrahi Tıp Merkezi doktorları gerçekleştirdi.

Dörtyol Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği ücretsiz sağlık taraması, Dörtyol Belediye binasında yapıldı. Özel Renin Tıp Merkezi doktorlarının bulunduğu tarama da Dörtyol halkını ücretsi olarak sağlık kontrolünden geçirdiler.

Göz Hastalıkları, Dâhiliye, Üroloji, Çocuk Hastalıkları ve Genel Cerrahi alanlarında muayene olan Dörtyol halkı, uzman doktor kadrosundan oluşan Özel Renin Tıp Hastanesinin 5 doktoru sağlık taramasında halkın sağlık kontrollerini yaptılar.
Göz Hastalıkları Uzman Op Dr Ali Hakan Bilkan, Dâhiliye Uzmanı Dr Meysun Dönmez, Genel Cerrah Uzmanı Op Dr Hüseyin Karaoğlu, Üroloji Uzmanı Op Dr Okan Uysal, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr Yahya Ünsal, izinli oldukları hafta sonu gününde bile halka hizmet verdiler.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in de İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez’e muayene olarak, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Fadıl Keskin’in sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirten Dr. Meysun Dönmez, Dörtyol’un sorunlarıyla uğraşırken, sağlığına dikkat etmesi gerektiği hususunda da Başkan Keskin’i uyarmadan edemedi.
Dörtyol halkının yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramasında en büyük ilgiyi göz ve dâhiliye bölümleri görürken, 213 kişi ücretsiz muayene olma şansı yakaladı. Dörtyol Belediye binası 1 günlüğüne küçük hastaneye dönüştürüldü.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, halkın sağlığının önemli olduğunu belirterek, Belediyemizce düzenlediğimiz bu ücretsiz sağlık taramalarının maddi geliri olmayan vatandaşlara yönelik olduğunu söyledi.
Hafta sonu bize başvuran tüm vatandaşlarımız bu ücretsiz sağlık taramalarından yararlandılar. Bizim tüm hizmetlerimiz ve çalışmalar ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yöneliktir ve insan sağlığını da bu çalışmaların içinde ön planda tutmaktayız” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet