Skip Navigation Links

Arsuz’da 3’ncü Balıkçı Barınağına İhtiyaç Yok !!!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Kasarayar Net Konuştu ve noktayı koydu

Arsuz’da 3’ncü Balıkçı Barınağına İhtiyaç Yok !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar basın mensuplarıyla biraraya geldiği basın toplantısında bir çok konuya açıklık getirdi.
Hizmetlerinin ihtiyaca göre ve doğru yer ve zamanda yapılmasının önemine dikkat çeken Karasayar, bir süredir Arsuz’da gündemi meşgul eden ve gazetelere de konu olan üçüncü balıkçı barınağı konusuna da son noktayı koydu.
Arsuz’da mevcut Konacık balıkçı barınağına ilave olarak Madenli Mahallesi sınırlarında hayata geçirilen balıkçı barınağının bölgedeki tüm balıkçıların ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğunu ve üçüncü bir balıkçı barınağının hükümetin gündeminde olmadığını söyledi.
Özel bir şirketin bir balıkçı barınağı projesi ile ilgili çalışma yaptığı yönünde bir duyum aldığını belirten Karasayar, kamu imkanlarının ve devletin bütçesinin fuzuli yatırımlara harcanmasına karşı olduğunu da sözleri arasında ifade etti. 
Milletvekili Karasayar ayrıca, Konacık ve Madenli balıkçı barınaklarının doluluk oranları baz alındığında,  ihtiyaçtan çok daha fazlasına hizmet verdiğine dikkat çekti. 
Arsuz’da 3’ncü Balıkçı Barınağına İhtiyaç Yok !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet