Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’yi Tarihten Coğrafyadan Silmek İstediler

Karasayar: 'Darbe girişimi olarak değerlendiriliyor ama Türkiye'yi tarihten, coğrafyadan silme mücadelesi vermişler'

Türkiye’yi Tarihten Coğrafyadan Silmek İstedilerWeb
TV

Gündem   A+a-

TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, " darbe girişimi olarak değerlendiriliyor ama olayı derinlemesine analiz ettiğiniz zaman Türkiye'yi tarihten, coğrafyadan silme mücadelesi vermişler" dedi.
 
İskenderun İlçesinde gazeteciler ile sabah kahvaltısında buluşan Orhan Karasayar, burada 15 Temmuz gerçekleşen hain darbe girişimine değinip asıl hedefin Türkiye'nin tarihten ve coğrafyadan silmek olduğunu söyledi.
 
Karasayar; "darbe girişimi olarak değerlendiriliyor ama olayı derinlemesine analiz ettiğiniz zaman Türkiye'yi tarihten, coğrafyadan silme mücadelesi vermişler. Ama Allah'a şükür Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, dirayeti aziz milletimizin bağımsızlığa, özgürlüğe, bayrağına, vatanına vermiş olduğu önem bu alçak FETÖ'cüleri bu girişimlerini başarısız kıldı çok şükür. Bunlara alçakta, hain de deseniz az gelir. Allah korusun başarılı olsalardı Türkiyemiz de hem iç savaş çıkaracaklardı, Büyük Orta Doğu projesinde de başarı elde edeceklerdi. Millet olaral mücadele ruhumuzu bütün dünyaya gösterdik" şeklinde konuştu.
 
FETÖ soruşturması kapsamında gözden kaçan isimlerin olabileceğini de ifade eden Karasayar, vatandaşların bildiklerini ilgili kurumlar ile paylaşmasını bunun bir vatan meselesi olduğunu belirtti.
 
İslam ülkelerinin Türkiye'nin liderliğinde birleşmek istemesinin engellenmeye çalışıldığını anlatan Karasayar, konuşmalarını şöyle sürdürdü; "PKK'sı da, YPG'si de, FETÖ'sü de, DAEŞ'i de aynı yerden besleniyor. Bunlar rahat durmayacaklardır. Bunların patronları, ağaları aynı yerlerden talimat alıyorlar. Türkiye ne zaman mesafe alsa, ne zaman büyüse bunlar ortaya çıkıyor. Bulunmuş olduğumuz coğrafyada islam ülkeleri Türkiye'nün güçlenmesi ve büyümesi için birlik ve beraberlik içerisinde. Düşünün ki bölge de 500 Milyon kişinin Türkiye'nin liderliğinde olduğunu. Ortaya çıkan gücü engellemek için her türlü mücadeleyi veriyorlar. Bu mücadeleyi verenler kalleşlik yapıyorlar. Kendileri sahaya inmiyorlar.  Kendileri Hacivat - Karagöz oynatır gibi perdenin arkasından piyonları üzerimize gönderiyorlar"
 
Karasayar, son olarak İskenderun'da elektrik kablolarının yerin altına alındığını ve ilçede önümüzde ki 50 yıl boyunca elektrik sorunu yaşanmayacağını söyledi. İskenderun'da 1000 yataklı yeni bir devlet hastanesi için çalışmaların sürdüğünü de kaydeden Karasayar, eski adliye binasının ise restore edilip kaymakamlığa tahsis edileceğini ifade etti. 
 
 
Türkiye’yi Tarihten Coğrafyadan Silmek İstediler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar