Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mezarlıklar Kurban Bayramı’na Hazır

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala il genelindeki tüm mezarlıklarda temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mezarlıklar Kurban Bayramı’na Hazır

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Kurban Bayramı’na sayılı günler kala il genelindeki tüm mezarlıklarda temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
 
ANTAKYA ARPAHAN MAHALLESİ, HBB EKİPLERİ TARAFINDAN TEMİZLENDİ
 
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalarla Hatay’ın farklı bölgelerindeki mezarlıklarda ot biçme; çöp, atık ve mezar temizliği tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Antakya Arpahan Mahallesi’nde bulunan mezarlık, HBB ekipleri tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.
 
MAHALLE SAKİNLERİ TALEPLERİNİ EKİPLERE İLETEREK ÇALIŞMALARA YÖN VERİYOR
 
HBB tarafından yapılan çalışmalar Hatay halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, Hatay’ın farklı bölgelerinde mezarlıklar da yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlar öneri ve taleplerini bizzat ekiplere ileterek çalışmalara yön veriyor.
 
İL GENELİNDE MEZARLIK TEMİZLİĞİ DEVAM EDECEK
 
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda yer alan her mezarlığa müdahale edildiği, alanlarda bakım ve temizlik çalışması yapıldığı ve bu çalışmaların il genelinde devam edeceğini bildirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş