Skip Navigation Links

Saadet Partisi Hemşirelere çiçek dağıttı

Hemşireler haftası nedeniyle Saadet Partisi İskenderun İlçe teşkilatı kadın kolları üyeleri İskenderun Devlet hastanesini ziyaret ettiler.

Sağlık   A+a-

Saadet Partisi İskenderun İlçe teşkilatı kadın kolları üyeleri hemşireler haftası nedeniyle İskenderun Devlet Hastahanesi bünyesinde bulunan ve beyaz melekler olarak adlandırılan hemşirelere karanfiller dağıtarak meslek hayatlarında başarılar dilediler.
Beyaz meleklere çiçek
Hemşireler haftası nedeniyle Saadet Partisi İskenderun İlçe teşkilatı kadın kolları üyeleri İskenderun Devlet hastanesini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette İskenderun Devlet Hastahanesi bünyesinde bulunan ve beyaz melekler olarak adlandırılan hemşirelere karanfiller dağıtarak meslek hayatlarında başarılar dilediler.
Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak İskenderun Devlet hastanesi Başhemşire yardımcısı Besra Kayıran’ı ziyaret eden SP kadın kolları üyeleri birer karanfil taktim ederek hemşireler haftasını kutladılar. Ardından hastaneyi dolaşarak tüm beyaz meleklere (Hemşirelere) çiçek taktim ettiler.
Başhemşire yardımcısı Besra Kayıran öncelikli olarak gerçekleştirilen ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizler burada halkımızın sağlıklarına kavuşturabilmek için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu tür ziyaretler bizleri mutlu ediyor. Tekrardan gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü sizlere ben ve tüm hemşire arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet