Skip Navigation Links

Başkan Savaş Çalışmaları Yerinde İnceledi

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Değirmenyolu ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Savaş Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gündem   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ, BETON ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
HBB’DEN DEĞİRMENYOLU MAHALLESİ İLE BOSTANCIK MAHALLESİ ARASINA 3600 METRE BETON ASFALT
Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi arasına gerçekleştirilen 3600 metre beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Savaş’a HBB Başkan Vekili Serdar Güven ve CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur eşlik etti.
Gerçekleştirilen beton asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Savaş, kısa bir süre önce yapımına başlanan 3600 metre beton asfalt çalışması hakkında bilgi alarak, HBB ekiplerine kolaylıklar diledi.
Ayrıca Değirmenyolu Mahallesi ve Bostancık Mahallesi’nde ikamet eden halkın sorunlarını dinleyerek hızlı çözümler üretileceğini ifade eden Başkan Savaş, gerçekleştirilen 3600 metre beton asfalt çalışması ile daha güvenli ve temiz bir ortamda ulaşım sağlanacağını ifade etti.
DEFNELİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri ve yol güzergâhını kullanan vatandaşlar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet