Skip Navigation Links

Yaratıcı Drama Kursları İle Miniklerin Özgüveni Yerinde

Şehir Tiyatrosu, yaratıcı drama kurslarıyla da fark yaratan etkinliklerini sürdürüyor.

Yaratıcı  Drama  Kursları  İle  Miniklerin  Özgüveni  Yerinde

Gündem   A+a-

Yaratıcı  Drama  Kursları  İle  Miniklerin  Özgüveni  Yerinde
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren HBB Şehir Tiyatrosu, sanat mutfağında büyük emeklerle hazırlayarak sahnelediğieğitici ve öğretici çocuk oyunlarının yanı sıra, yaratıcı drama kurslarıyla da fark yaratan etkinliklerini sürdürüyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kültür ve sanat duyarlılığıyla kurulan ve Hatay’a farklı bir soluk getiren HBB Şehir Tiyatrosu, yediden yetmişe herkesin büyük ilgi ve beğeni ile takip ettiği birbirinden güzel ve renkli oyunlara imza atarak sanat duyarlılığı yüksek bir toplumun oluşmasında büyük rol oynuyor.
 
ÇOCUKLARIN YARATICILIKLARININ KEŞFEDİLMESİ, DUYARLILIK VE ÖZGÜVENLERİNİN ARTMASI HEDEFLENİYOR
 
“Ağaç yaş iken eğilir” atasözünü rehber edinen ve bu yolda ortaya koyduğu başarılı sahne performanslarıyla il genelinde tiyatro sevgisi aşılayan HBB Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı 5- 6 yaş grubundaki çocuklara yönelik yaratıcı drama kurslarında verilen eğitimlerle, çocukların yaratıcılıklarının keşfedilmesini ve özgüvenlerinin artmasını amaçlıyor.
 
 5- 6 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARA YÖNELİK KURSLAR, HER CUMARTESİ GÜNÜ HBB ŞEHİR TİYATROSU OYUN SALONUNDA
 
Pedagojik anlamda çocuklara büyük fayda sağlayan kurslar, Yaratıcı Drama Eğitmenliği / Liderliği programının beş aşamalı eğitimini tamamlamış olan Süheyla Koçak’ın öncülüğünde, HBB Şehir Tiyatrosu oyun salonunda her cumartesi saat 10.30'da Çekmece Sahnesi’nde ücretsiz olarak çocuklarla buluşturuluyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet