Skip Navigation Links

İskenderun’da Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,30 Ağustos Zafer Bayramının İskenderun’da coşku ile kutlanacağını belirtti.

İskenderun’da Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Gündem   A+a-

Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü için bir dizi kutlama etkinliğinin düzenlendiği kaydetti.
30 Ağustos Zaferinin 94. yıldönümünü  büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şunları söyledi:
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
“Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için 30 Ağustos Zafer bayramında saat: 20:00’da anıt alanında Hatay Valisi  Ercan Topaca beyin öncülüğünde İskenderun anıt alanında buluşuyoruz. Sanatçımız Zara aynı akşam anıt alanında sahne alacaktır. Büyük zaferin coşkusunu hep birlikte yaşamalıyız. Tüm halkımız davetlidir.
30 AĞUSTOS ONURLU BİR ZAFERDİR
30 Ağustos, ülkemizi parçalamak isteyen devletlere karşı, milletimizin azmi, iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir.  
Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlar, kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum. Rabbim, yüce Türk milletinin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerini her daim, her yerde muzaffer eylesin.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet