Skip Navigation Links

Otogarda Silahlar Konuştu

Hatay'da Otogarda silahlar patladı 10 kişi gözaltına alındı

Otogarda Silahlar Konuştu

Gündem   A+a-

HABER MERKEZİ Hatay’ın İskenderun ilçesi otogarında sabah

saatlerinde iki esnaf arasında çıkan tartışma akşam yeniden

alevlendi, silahların havaya ateş...

Hatay’ın İskenderun ilçesi otogarında sabah saatlerinde iki esnaf arasında çıkan tartışma akşam yeniden alevlendi, silahların havaya ateş açıldığı, bir kişinin bıçakla, iki kişinin de darp edilerek yaralandığı olayla ilgili polis yaklaşık 10 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre İskenderun Otogarında iki esnaf arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, diğer esnafında araya girmesiyle olaylar yatıştı. Ancak akşam saatlerinde bu kez iki grup halinde, birbirine girerek alevlenen kavgada ayrıca silahla havaya da ateş açılınca otogarda tam bir sıcak saatler yaşandı.
Bu arada İskenderun Deniz Er Eğitim Alay’ında yemin törenine gelenler, tekrar memleketine dönenlerle dolu olan otogarda çıkan olaylar paniğe yol açtı. Yurdun çeşitli noktalarına yolculuk yapacak vatandaşlar korkulu ve heyecanlı dakikalar geçirdiler.
Kısa sürede olay yerine motorize yunuslar ve asayiş ekipleri ulaştı, araya giren uzun namlulu otomatik silahlı polisler, olaya karıştıkları belirlenen iki gruptan yaklaşık 10 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.
Otogarda çıkan tartışma ve kavgada bir kişinin sırtından bıçaklandığı, iki kişi de darp edilerek yaralandıkları ifade edilirken, yaralılar İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet