Skip Navigation Links

Organik Kurbanlık Kurtoğlu Çiftliği’nde..

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için kurbanlıklar, tüm Türkiye'de olduğu

Organik Kurbanlık Kurtoğlu Çiftliği’nde.. Web
TV

Gündem   A+a-

 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için kurbanlıklar, tüm Türkiye'de olduğu gibi Hatay'da da görücüye çıktı.
 
Bölgenin önde gelen ve hayvancılık sektörünün öncülerinden 70 yıldır vatandaşa hizmet veren Kurtoğlu, Belen ilçesinde kendilerine ait çiftlikte doğayla içiçe yetiştirdikleri besilerini kurban bayramı için hazırlıyor.
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan, Bestami Kurtoğlu, büyük ve küçük baş hayvanlarını doğa ortamında besleyerek kalite öncelikli hayvacılık yaptıklarını söyledi.
 
Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle vatandaşların kurban alırken dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen Kurtoğlu, şöyle devam etti:
 
"Doğal yem kullanıyoruz. Kasaplarımızdan da et alanlar memnun. Bu alanda her sene hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızda bu durumdan oldukça memnun. Ahırımızda 150 tane büyük, 500 adette küçük baş hayvan var. Burada kesim hizmeti de sağlıyoruz. Fiyat aralıkları 600 TL ile 17 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Vatandaşlarımız da kurbanlık alırken aldıkları hayvanın gözüne ve kulağına dikkat etmeleri gerek. Hayvanların ayrıca hareketli olması gerek."
 
Öte yandan Burak Kurtoğlu da hayvanları küçük yaşta alıp kendilerinin beslediğini, her yıl gibi bu yılda  bayramda da vatandaşın güvenilir adresi olduklarını kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 
Organik Kurbanlık Kurtoğlu Çiftliği’nde..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet