Skip Navigation Links

Arsuz’da Spor Şenlikleri Tam Gaz..

Arsuz Belediyesi 2. Spor Şenliği’nde heyecanlı geçen karşılaşmalar spor tutkunlarının büyük ilgisini topluyor

Arsuz’da Spor Şenlikleri Tam Gaz..

Arsuz   A+a-

Futbol turnuvası ile start alan Arsuz Belediyesi 2. Spor Şenliği,  plaj voleybolu ve tek pota basketbol turnuvasının açılış maçlarıyla devam etti. Genç kızlar, genç erkekler, büyük kızlar ve büyük erkekler olmak üzere dört kategoride gerçekleşecek olan tek pota basketbol turnuvası ile genç kızlar, genç erkekler, büyük kızlar, büyük erkekler ve mix olmak üzere 5 kategoride düzenlenecek olan plaj voleybolu turnuvalarında takımlar ilk günden kıyasıya mücadele etti. Damla Sitesi’nde düzenlenen turnuvaların açılış maçlarına Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, site sakinleri ve sporseverlerin yanı sıra turnuvaya katılan sporcuların aileleri de katıldı. Hayli çekişmeli geçecek olan maçlarda yaklaşık 600 sporcu ter dökecek. 
Spor şenlikleri her yıl daha da gelişecek
Açılış seremonisi öncesi kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Bu yıl ikincisini düzenledikleri şenliklere katılımın bir hayli fazla olmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Culha, spor şenlikleri öncesi Türkiye’de sadece 16 noktada gerçekleşen 2016 TFF Plaj Futbolu Ligi turnuvasına ev sahipliği yaptıklarını hatırlatarak, geçtiğimiz yıl Türkiye üçüncülüğünü elde eden takımlarından bu yıl Türkiye Şampiyonluğu beklediğini dile getirdi.
Halı saha futbol, plaj voleybolu ve tek pota basketbol turnuvalarının yanı sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda minikler futbol şenliği düzenleyeceklerini de belirten Başkan Nazım Culha, spor şenliklerinin her yıl daha da gelişerek ve eksikliklerin tamamlanarak devam edeceğini vurgularken, turnuvalar için ciddi emek harcayan herkese teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet