Skip Navigation Links

KBB Uzmanı Dr. Erkan Karaca da Palmiye'de..

Bölgenin en başarılı hekimlerinden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Akın Karaca'nın da kardeşi olan yine çok başarılı bir hekim KBB

Sağlık   A+a-

Bölgenin en başarılı hekimlerinden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Akın Karaca’nın da kardeşi olan yine çok başarılı bir hekim KBB Uzmanı Operatör Doktor Erkan Karaca, Özel Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
KBB Uzmanı Dr. Erkan Karaca da Palmiye’de..
Genel Hastane olarak hizmet vermeğe başladıktan sonra teknoloji yatırımları yaparak, bölgenin en iyi hekimlerini kadrosuna katan Özel Palmiye Hastanesi, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Operatör Doktor Erkan Karaca ile kadrosunu güçlendirdi.
1998 Çapa Tıp Fakültesi mezunu KBB Uzmanı Operatör Doktor Erkan Karaca, İskenderun SSK Hastanesi, İstanbul Acı Badem Hastanesi, Özel Çapa Hastanesi ile Antakya Defne Hastanesi’nde çalıştıktan sonra, memleketine dönüş yaparak İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.


Özel Palmiye Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Akın Karaca’nın da kardeşi olan KBB Uzmanı Doktor Erkan Karaca, ağabeyi Doktor Akın Karaca ile aynı hastanede çalışmaktan ayrı bir keyif duyduğunu belirterek, çok özel bir aile ortamında çalışmaktan da mutluluk duyduğunu söyledi.
Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, hastane kadrosunu başarılı hekimlerle güçlendirmekten mutluluk duyduklarını belirtirken, son teknoloji tıpbi cihazlara yatırım yapmaya devam edeceklerine dikkat çekti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet