Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mustafa Baştuğ’dan “Güçlü Türkiye” Mesajı..

Bizim için saf iyi var, en iyisi ve hayırlısına ulaşana kadar…

Mustafa Baştuğ’dan “Güçlü Türkiye” Mesajı..

Gündem   A+a-

Bizim için saf iyi var, en iyisi ve hayırlısına ulaşana kadar… 
 
Mustafa Baştuğ’dan “Güçlü Türkiye” Mesajı.. 
 
Türkiye’nin önemli çelik üreticilerinden Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, şahsi web sitesi mustafabastug.com’da bir mesaj yayınladı. 
 
“Güçlü Türkiye” başlıklı yazıyı şahsi web sitesinde meslektaşlarına ve dostlarına hitaben paylaşan Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 15 Temmuz sonrası sürece dikkat çekerken, tüm Dünya’nın yaşadığı şoka vurgu yapıyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon, cesaret ve halkıyla bir olma refleksinin etkilerinin sürmesi gerçeğinin altını çiziyor.
Başarılı işadamı Mustafa Baştuğ ayrıca; Türk milletini, milletin reisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ilham almaya, korkusuz, uykusuz ve çalışma azmi söz konusu olduğunda amansız olmaya davet eden Baştuğ, cümlelerini İşimiz, ürettiğimiz ve milletçe hak ettiklerimiz konusunda hiçbir zaman; şuna göre, buna göre iyisi olmasın. Bizim için saf iyi var, en iyisi ve hayırlısına ulaşana kadar…” sözleriyle bağlıyor.
 
Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’un önemli mesajlarla dolu yazısı ; 
 
Değerli meslektaşlarım ve dostlarım,
 
Ülkemiz, ‘15 Temmuz’ olarak zihinlerde yer edecek hain kalkışma gündemini ve sinsi artçı çırpınışlarını yaşamaya devam ediyor. Bizler bunu yaşarken, tüm dünya da Cumhurbaşkanımızın vizyonunun, cesaretinin ve halkıyla bir olma reflekslerinin şokunu yaşıyor.
Böyle elim ve haince vesilelerle olmasını temenni etmemiş olsak da, demokrasi nöbetleriyle kenetlenen halkımız, meclisimiz ve iş dünyamız hepimize, özlediğimiz o büyük, bir ve huzur dolu güçlü Türkiye’yi müjdeledi. Sanayicisinden esnafına, bürokratından memuruna, işçisine, gencine; birliğin, yüksek moral gücünün ve ‘milli iradenin’ etrafında inançla durabilmenin sorunları nasıl da bertaraf ettiğini hep birlikte gördük.
 
Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep’te yaşanan, masum insanlarımıza, çocuklarımıza yaşatılan vahşet, terörün son çırpınışları olsa da soluksuz bırakılacak. Buna inancımız tam. Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Onların değerli varlıklarının, bu büyük yürüyüşte acıyla ödediğimiz son bedeller olmasını temenni ediyorum…
 
Vefakar çalışanlarımızdan, ailelerinden, ekmek yediğimiz şehirlerden ve onları yaratan kalabalıklardan sorumlu insanlar olarak, hepimizi, herkesi, milletimizden ve milletin reisinden ilham almaya, korkusuz, uykusuz ve çalışma azmi söz konusu olduğunda amansız olmaya davet ediyorum. İşimiz, ürettiğimiz ve milletçe hak ettiklerimiz konusunda hiçbir zaman; şuna göre, buna göre iyisi olmasın. Bizim için saf iyi var, en iyisi ve hayırlısına ulaşana kadar…
Saygı ve sevgilerimle
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar