Skip Navigation Links

Sosyal Doku Ekibi İş Başında!

HBB Ekipleri,ihtiyaç sahibi 4 bin aileye yardım eli uzattı.

Sosyal Doku Ekibi İş Başında!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Başkan Savaş, Hatay’ı Dinliyor’ projesi kapsamında kurulan ‘HBB Sosyal Doku Ekibi’ ve zabıta ekipleri yardıma muhtaç insanlara el uzatmaya devam ediyor.
 
HBB bünyesinde açılan Sosyal Marketler aracılığı ile başvuru yapan ihtiyaç sahiplerinin taleplerine kulak veren HBB, Sosyal Doku Ekibi ve zabıta ekiplerinin koordineli çalışması ile yardımları tespit edilen adreslere ulaştırarak vatandaşların yüzünü güldürüyor.
 
4 BİN AİLEYE ULAŞILAN PROJE YIL BOYUNCA SÜRECEK, HEDEF 8 BİN AİLE
 
Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın paylaşmayı ve dayanışmayı pekiştirecek projelere ışık tutan hedefleri doğrultusunda hareket eden HBB ekipleri, Hatay genelinde sürdürülen ve yıl boyunca devam edecek olan yardım projesi kapsamında 8 bin talebi değerlendirerek bugüne kadar 4 binin üzerinde aileye yardım ulaştırdı.
 
Samandağ,İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Payas ve Erzin ilçelerinden gelen talepler doğrultusunda dağıtımı gerçekleştirilen yardımlar sayesinde yüzü gülen vatandaşlar, hanelerini ziyaret eden HBB Sosyal Doku Ekibi ve zabıta personelleri aracılığıyla memnuniyetlerini dile getirerek HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a sağladığı destekten dolayı teşekkür ettiler.
 
 
Sosyal Doku Ekibi İş Başında! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet