Skip Navigation Links

Karaali Mahallesi Yeni Yoluna Kavuşuyor

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Antakya ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Karaali Mahallesi Yeni Yoluna Kavuşuyor

Yerel   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Antakya ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde sathi kaplama öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.
 
HBB’DEN SATHİ KAPLAMA ÖNCESİ ZEMİN İYİLEŞTİRME 
 
Antakya ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde tozlu ve çukurlu yollardan yakınan halka duyarsız kalmayarak çalışma başlatan HBB ekipleri, mahallede 3 kilometrelik sathi kaplama öncesi zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.
 
Tarım arazilerine yakınlığı sebebiyle sık kullanılan bir yol olan Karaali Mahallesi yolunda  hummalı çalışmalarını sürdüren HBB ekipleri, mahalledeki zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanması ile sathi kaplama çalışmaları gerçekleştireceklerini bildirdi. Halkın daha temiz ve güvenli bir ortamda ulaşım sağlanmalarını amaçlayarak çalışmalarını hızlandıran ekipler, yol yapımının en kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.
 
BAŞKAN SAVAŞ EŞİT HİZMET İLKESİNDEN TAVİZ VERMİYOR
 
Karaali mahalle sakinleri, sıkıntılarına çözüm üreterek, herkese eşit hizmet götürme gayesinde çalışmalar gerçekleştiren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet