Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlk Anons Başkan Savaş'tan...

Yeni telsiz sisteminin tanıtımı gerçekleştirildi.

İlk Anons Başkan Savaş'tan...Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından, telsiz haberleşme ve sistem kurulumunun tanıtımı Büyükşehir Belediyesi Telsiz Odası’nda gerçekleştirildi.
Tanıtım etkinliğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, HBB Başkan Vekili Serdar Güven, HBB daire başkanları ve çok sayıda HBB personeli katıldı.
HBB Daire Başkanlıklarından İtfaiye, Zabıta, Park Bahçe ve Ulaşım birimlerindeki saha elemanlarının daha kolay ve sağlıklı iletişim kurabilmeleri için bu sistemi hayata geçirdiklerini belirten HBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Sait Ünal, yaklaşık bir yıl süren çalışmada birçok daire başkanı ve personelin emeği olduğunun altını çizdi.
YAYLADAĞI’NDAN ERZİN’E KADAR İLETİŞİM KURULABİLECEK
Projenin mimarlarından biri olan HBB Bilgi İşlem Daire Personeli Elektrik Elektronik Mühendisi Hande Kilisli yaptığı sunumda tüm Hatay’ı kapsama alanında tutacak 7 noktada sabit telsiz kulelerimiz var. Merkezimiz ise Antakya Kalesi. Diğer merkezlerimizde çalışan saha personelleri, Yayladağı’ndan Erzin’e kadar iletişim kurulabilecek” açıklamasında bulundu.
GSM OPERATÖRLERİNİN ÇEKMEMESİ DURUMUNDA DAHİ TELSİZ SİSTEMİ İLE HATAY’DAKİ BİRİMLER ARASINDAKİ KOORDİNASYON DEVAM EDECEK
Konuşmasına devam eden Kilisli, “Telefon faturası masraflarını azaltmaya yönelik yapılmış olan bu sistemle doğal afetlerde GSM operatörleri çekmezken ya da elektrik kesintileri yaşanırken bu telsiz sitemi ile Hatay’daki birimler arasındaki koordinasyon iletişimi devam edecek” ifadelerini kullandı.
TELSİZİN İLK ANONSU BAŞKAN SAVAŞ’TAN
Yeni telsizin tanıtımında gerçekleştirilen sunumun ardından Hatay’daki bulunan birimlere ilk anonsu “Günaydın Arkadaşlar” diyerek gerçekleştiren Başkan Savaş’a ilk cevap da Arsuz İtfaiyesi’nden geldi. Anonsun ardından Başkan Savaş, yeni telsiz siteminin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, saha çalışanlarından hizmet yaparak vatandaşların hayır dualarını almalarını istedi. 
 
İlk Anons Başkan Savaş'tan... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar