Skip Navigation Links

Payas’a TOKİ Onaylandı … Tam 937 Konut !

Bekir Altan,yaklaşık 2 yıl önce söz verdiği ve talep toplama çalışmalarını başlattığı TOKİ ile ilgili duyurusunu Facebook hesabından duyurdu.

Payas’a TOKİ Onaylandı … Tam 937 Konut !

Payas   A+a-

Hatay’ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yaklaşık 2 yıl önce söz verdiği ve talep toplama çalışmalarını başlattığı TOKİ ile ilgili duyurusunu Sosyal Medya’daki Facebook hesabından duyurrdu.
 
Tam 937 konutluk TOKİ proesinin tüm resmi prosedürlerinin tamamlanarak onaylandığını duyuran Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, projenin alt yapı ve kanalizasyonla ilgili Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu genel müdürlüğünün cevap vermemesi nedeniyle projenin iki yıl geciktiğini belirtti ve 10 Ekim 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağı müjdesiyle birlikte açıklamasında şöyle dedi :
 
30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Payaslı Hemşehrilerimize söz verdiğimiz projeleri azimle yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Seçim dönemi özellikle Payasımızın vizyon projesi olan ve bölge başta olmak üzere tüm Türkiye’de örnek teşkil edecek ‘TOKİ’ Projemiz Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ONAYLANDI.
 
Peki Bu Gecikme Neden?
 
Hemşehrilerimizin bilmesini istediğim çok önemli bir husustan bahsetmek istiyorum. Sizlere karşı sözlerimizi yerine getirmek için bu kadar çaba sarf ederken bu gecikmenin sebebini sormak hakkınız, açıklamak görevimizdir.
 
1 Nisan itibari ile TOKİ Projemizle ilgili bütün resmi yazışmaları ve evrakları kurumlar arası gerçekleştirdik. Türkiye'ye örnek olacak projemiz her yönüyle başlamaya hazır hale geldiği halde maalesef Hatay Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu HATSU'nun, TOKİ'nin altyapı ve kanalizasyon ile ilgili resmi taleplerine kanunları hiçe sayarcasına cevap vermemesi; TOKİ'nin yapılacağı Çağlalık Mahallesi'nde bu çalışmalara bir türlü başlanamaması sebebiyle projemiz iki yıl gibi bir gecikmeye uğradı.
 
‘BELEDİYECİLİK, HİÇBİR SİYASİ ÇIKAR GÖZETMEKSİZİN HALKA HİZMETTİR’ dediğimiz halde, Hatay Büyükşehir Belediye
 
Başkanı Lütfü Savaş'ın bu duyarlılığı göstermemesi projenin gecikmesindeki en büyük ve de tek engel olmuştur.
 
Rabb'ime hamd ediyorum, bugün projemiz onaylandı ve Payas ilçemiz Türkiye'ye örnek teşkil eden bir projeye imza atıyor.
Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a; Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, AK Parti Hatay Milletvekillerimize ve TOKİ Başkanımız Sayın M. Ergün Turan'a şahsım ve tüm Payaslı Hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.
 
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) resmi web sayfasından yapılan ilanda:
 
"Hatay İli Payas İlçesi 1. Etap 937 Adet Konut ve 1 Adet Mescid İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi İhale Tarihi 10 Ekim 2016, Saat 14:30"
 
Söz Verdiğimiz Gibi, Daha Yaşanabilir Bir Payas İçin Durmadan Hizmete Devam!
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet