Skip Navigation Links

En Mutlu Nikah...

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un kendisinin kıydığı nikah töreninde kızı Merve ile Murat Cesur yaşamlarını birleştirdi.

En Mutlu Nikah...

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un kendisinin kıydığı nikah töreninde kızı Merve ile Murat Cesur yaşamlarını birleştirdi.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Diş Hekimi Gülen Yavuz’un ilk gözağrıları yaşamlarına can katan Diyetisyen Merve ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur’un oğlu Murat Cesur düzenlenen törenle evlendiler.
Genç çiftlerin düğün törenine büyük bir katılımn yaşandı. 
Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Milletvekilleri Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu, MKÜ Rektörü Hasan Kaya, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Osman Kepez ile kalabalık bir davetli grubunun katıldığı düğün töreninde, Kur’an tilavetini ünlü hocalar Ahmet Köse ile Cuma Çobanlar okudu. İlçe Müftüsü Mekki Solmaz dua yaptırdı.
Dini merasim ardından nikah törenine geçildi. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Milletvekilleri Mehmet Öntürk ve Hacı Bayram Türkoğlu yaptılar.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz. başkanlık dönemindeki en önemli en heyecanlı nikahını o gece kıydı. Kendi kızı Merve’nin nikah töreninde Başkan Yavuz’un sık sık duygulu anlar yaşadığı hatta bir anda kızının elini tuttuğu görüldü.
Böylesine anlamlı dakikaların yaşandığı gece sonunda Merve ile Murat Cesur yaşamlarını birleştirdiler.
Genç çiftleri kutluyor, mutluluklarının bir yaşam boyu sürmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet