Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan'ın Yollarına Ayhan Yavuz İmzası

Kırıkhan Belediyesi yol yapımında büyük atılım gerçekleştiriyor.

Kırıkhan'ın Yollarına Ayhan Yavuz İmzası

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un özverili çalışması sonucu ,Kırıkhan’a bağlı 75 mahallenin bir çoğunda yollar sıcak asfaltla kaplanarak  yerleşim yerleri şehir görünümüne büründü.
İki buçuk yıllık hizmet döneminde dağ ve ova köyleri tozlu yollardan kurtularak, yaşanılabilir bir yerleşim yeri haline dönüştü.
Yollar önceliklere göre yapılıyor.
Yol yapım çalışmaları çerçevesinde;
 Ulaşım ağı bakımından sıkıntı oluşturan dağ köylerine öncelik vererek ,70 li yılların çakıl asfaltı yerine kalıcı olan sıcak asfaltı tercih eden Kırıkhan Belediyesi, kaliteli hizmeti nedeniyle yöre halkının memnuniyetini kazanıyor.
Amanosların zirvesinde bulunan Kurtlu Sarımazı – Fenk yolunun yapımıyla başladığı hizmet ağına Bektaşlı,Taşoluk ,Balarmudu,Delibekirli,Sağlak dağ köylerinin yanı sıra Suriye sınırında bulunan Sucu ,Başpınar,Karagamberli,Gölbaşı,Muratpaşa Kızılkaya ve diğer ova köyleriyle devam ediyor.
Planlama ve eşgüdüm çok önemli
Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün planları çerçevesinde gerçekleştirilen yol yapım hizmetlerini birebir yerinde inceleyen ve takip eden Başkan Ayhan Yavuz yaptığı acıkmada;
Bölge Milletvekilimiz Sayın  Mehmet ÖNTÜRK’ün işbirliği ve katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz  bu hizmetlerimizle ;
Kırıkhan’ımız ve  bütün mahallelerimizin  yaşanılabilir ve modern bir şehir haline gelmesi için çalışma arkadaşlarımızla eş güdüm içerisinde gayret göstermekteyiz. Medeniyetin bir parçası olan ulaşım ağı çalışmalarımız , bütün hızıyla devam etmektedir. Bu bağlamda Kilit taşı fabrikamız hizmete girmiş olup, saatte 220 ton üretim kapasiteli asfalt şantiyemizin de yakında hizmete girmesiyle birlikte İlçemizin en ücra köşesi dahi asfaltlanacaktır.
Hülasa,
 Amanosların zirvesi ile  Suriye sınırı arası, ulaşım ağı bakımından örümcek ağına dönecektir. dedi.
Amanosların zirevesinde kurulan Kurtlu Sarımazı Mahallesi Muhtarı Mehmet Güngör ise yaptığı açıklamada;
“Hayvancılık ve tarımla iştigal eden köy halkının en büyük sorunu olan yollarının yapılmasıyla rahat nefes aldıklarını dile getirerek,
Hizmeti sözde kalmayan
 Milletvekilimiz Mehmet ÖNTÜRK ve Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’dan Allah razı olsun. Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş