Skip Navigation Links

Vergide de Bir Şampiyonluk Öyküsü..

Bu Gurur Sampiyon’a Yakısır..

Vergide de Bir Şampiyonluk Öyküsü..

Ekonomi   A+a-

Türkiye filtre sektörünün önemli üssü İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren Şampiyon Filtre, Hatay Kurumlar Vergisi listesinde 8’nci sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.
Devler liginde onlarca sanayi kuruluşunu geride bırakan Şampiyon Filtre, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuz gelişmeler ve Dünya genelinde tüm sektörlerde olduğu gibi filtre sektöründe de Çin’in ucuz filtre baskısına rağmen büyümesini sürdürerek Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı’nın açıkladığı Kurumlar Vergisi listesinde onlarca sanayi kuruluşunu geride bırakarak 8’nci sırada yer aldı. 
Duayen Sanayici Şahap Yılmaz ve ailesinin büyük emeklerle bugünlere getirdiği bir aile şirketi olan Şampiyon Filtre, kurumsal yapısı, kaliteden ödün vermeyen vizyonu, Türkiye başta olmak üzere onlarca ülkede otomotiv üreticileri ve araç sahiplerinin ilk tercihlerinden olmayı başardı.
Şampiyon Filtre, son 15 yılda yaşanan tüm ekonomik krizlerden başarıyla çıkmış geleceğe güvenle bakan önemli şirketler arasında yer alıyor.
Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz ve yönetim kurulunda sorumluluk alan kardeşleri Salahattin Yılmaz ve Nurettin Yılmaz’ın geliştirdikleri kurumsal kimlik ise şirketin kurucusu Duayen Sanayici Şahap Yılmaz’ın kuruluş felsefesi ve vizyonunun devamı olarak yoluna devam ediyor. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet