Skip Navigation Links

Şampiyon Hoca “Can Güven” Fatsa Spor’da..

Akdeniz Bölgesinde çalıştırdığı 3 Bal ligi takımından aralarında İskenderun Spor 1967 ile Erzin Belediye Spor'u 3. Lige çıkartmıştı.

Şampiyon Hoca “Can Güven” Fatsa Spor’da..

Spor   A+a-

Sıra Karadeniz Bölgesindeki Fatsa Spor'a geldi yorumları yapılmaya başlandı bile...
"ŞAMPİYON HOCA" CAN GÜVEN FATSA SPOR'DA 
Karadeniz'in köklü kulüpleri arasında yer alan Fatsa Belediye Spor'da yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Can Güven oldu. Fatsa Spor Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sonrasında başarılı çalıştırıcı Can Güven ile anlaşmaya vardıklarını belirttiler. 
Akdeniz Bölgesinin başarılı teknik Direktörlerinden ve Fatsa Spor'un çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Can Güven ile yaptığımız görüşmede sözleşme yaptıklarını doğrulayarak, "Yeni sezon öncesinde Fatsa Spor ile sözleşme imzaladım. Bundan sonra Fatsa Spor'un başarısı için tüm gücümü ortaya koyacağım. Bu yıl ana hedefimiz arasında seyir zevki güzel lige renk katacak, Fatsa'ya renk katacak bir takım görüntüsü ortaya çıkartacağız. Yönetim kurulumuzla birlikte gelecek yılın takım iskeletini oluşturup 2 yıl içerisinde 3. ligdeki yerimizi olmayı hedeflemekteyiz" dedi.
ÇALIŞTIRDIĞI 3 BAL LİGİ TAKIMINDAN İKİ ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ..
Akdeniz bölgesinin genç ve başarılı teknik direktörlerinden 37 yaşındaki Can Güven'in başarı karnesi bir hayli yüksek. çalıştırdığı 3 Bal ligi takımlarından arasında iki takımdan İskenderun Spor 1967 ile Erzin Belediye Spor'u Bölgesel Amatör Liginden 3. Lige çıkartma başarısı göstermesinin ardından spor kamuoyu tarafında da "Şampiyon hoca" olarak anılmaya devam ediliyor.
Bu arada Akdeniz Bölgesinde iki takımı şampiyon yapan Can Güven'in anlaşmasının ardından şu sıralarda, spor kamuoyu tarafından sıra Karadeniz bölgesindeki Fatsa Spor'a geliyor yorumları dillerden düşmüyor... 
Yolunuz açık olsun Fatsa Spor, Yolun açık olsun Can Güven...
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet