Skip Navigation Links

Böbrek Buldu Ama Para Bulamadı...

Antakya’ya bağlı Serinyol’da ikamet eden Fikret Carus, eşi Gülseren Carus’a böbrek nakli için gerekli böbreği bulmasına rağmen,...

Böbrek Buldu Ama Para Bulamadı...

Sağlık   A+a-

Antakya’ya bağlı Serinyol’da ikamet eden Fikret Carus, eşi Gülseren Carus’a böbrek nakli için gerekli böbreği bulmasına rağmen, yaşadığı maddi sıkıntıdan dolayı nakli gerçekleştiremediğini söyledi.
Fikret Carus, dün gazetemizi ziyaret ederek, 49 yaşındaki eşi Gülseren Carus’un uzun yıllardır yaşadığı rahatsızlıktan dolayı böbrek aradıklarını belirterek, şöyle devam etti:
“Uzun çabalarımız sonucu eşime gerekli böbreği bulduk. Ama, böbreğini verecek insana ihtiyaçlarını gidermesi için 5 bin lira civarında bir ödeme yapmamız gerekiyor. Ben işsizim, belirli bir işim yok. Mesleğim şoförlük ama iş bulamıyorum. Bağ-Kur primlerimi dahi ödeyemiyorum. Eşimi kurtarmam için hayırseverlerin yardımını bekliyorum” diye konuştu.
Gülseren Carus da yaşadığı acıdan biran önce kurtulmak istediğini ve biran önce böbrek naklinin gerçekleşmesi için hayırseverlerin yardımına ihtiyacı olduğunu belirtti.
Fikret Carus, yardım etmek isteyen hayırseverlerin 0 545 976 03 06 nolu telefonla kendisine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet