Skip Navigation Links

Cennet Kelebekleri Açıldı...

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Kadın Danışma Merkezi Kurucusu Hülya Nehir, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Necdet Aslan

Cennet Kelebekleri Açıldı...

Gündem   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Kadın Danışma Merkezi Kurucusu Hülya Nehir, Bakkallar ve  Bayiler Odası Başkanı Necdet Aslan ve oda başkanlarının katılıyla görkemli bir açılış gerçekleşti.
Açılışta Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir “ilk 4-6 yaş arasındaki çocukların beyinsel gelişimi tamamlanıyor. O yönüyle de nasıl bir insan olacağının eğilimleri o yaş grubunda belli oluyor. Aslında bugün de toplumda hastalık dediğimiz suça eğilimli çocukların belki bu yaşta bu eğilimleri burada başlıyor. Eğer doğru bir eğitim verilirse, bu temeller doğru atılırsa toplumu rehabilite etme fırsatı doğmuş olacak.O yönüyle aslında bu bir hak olmalıdır. Çocukların mutlaka, okul öncesi eğitimleri almaları çocuklar için bir hak olmalıdır. Şimdi her ailenin belki de böyle bir imkanı yok. Bununla ilgili bize ve devlete bir görev düşüyor. Bu yaş grubunun mutlaka bu eğitimden geçmesi gerekiyor ki daha sağlıklı nesiller, daha huzurlu bir toplum gelecekle ilgili kaygısını  yaşamayacağımız bir sokak ortamı özlemi amacına hizmet etsin. Bunu önemsiyoruz.hocaların bu dönemde bu cesur davranışı ve bu önemli adımı attığından kendilerini kutluyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
  Etkinliğin  devamında Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin kurucu müdürü Meryem Şahutoğlu yaptığı  konuşmada “0-6 yaş düzeyindeki çocuklara güvenli, sağlıklı ve kaliteli bir eğitim verileceği  amaçlanmaktadır. Ayrıca güvenilir ellerde çocuklarımız için  deneyimli kadromuz ile buradayız, siz de hoş gelirsiniz. Bu eğitim kurumunda desteği en başta babama ve anneme, bu imkanı bize sunduğu için şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca desteği olan herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” dedi.
  Ayrıca kreşle ilgili bilgi veren Şahutoğlu “ Kurumumuzun  mevcut kapasitesi 150 öğrenciden oluşmaktadır. 5 sınıf, 1 sorumlu müdür odası, bir yemekhane mutfağı ve 1 kapalı oyun alanı ile hizmete hazır durumdadır.” İfadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet