Skip Navigation Links

Samandağ Esnafı Başkan Savaş’ı Ağırladı

Başkan Savaş,meslek grupları,esnaf temsilcileri ve hemşehrileriyle her zaman tek yumruk halinde

Samandağ Esnafı Başkan Savaş’ı Ağırladı

Yerel   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde faaliyet gösteren tüm meslek grupları, esnaf temsilcileri ve hemşehleriyle hizmet çıtasını yükseltecek fikir alışverişleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
SAMANDAĞ ESNAFI, BAŞKAN SAVAŞ'I AĞIRLADI
 
Hatay'ı tüm dinamikleriyle geleceğe sağlam basan ve söz sahibi bir kent olarak taşımayı hedefleyen Başkan Savaş, 13 Ağustos
Cumartesi günü  Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Otoelektrikçiler Koruma ve Yaşatma Derneği ve Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantılara, Başkan Savaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan katılım gösterdi.
 
"İL GENELİNDE EKMEĞİNİ KAZANMAYA ÇALIŞAN ESNAF KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"
 
Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüş, Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Otoelektrikçiler Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mahmut Hocaoğlu’nun yanı sıra oda ve dernek üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen iki ayrı toplantıda konuşan Başkan Savaş, Hatay’da ekmeğini kazanmaya gayret eden tüm meslek gruplarına imkanlar dahilinde her zaman destek olmaya çalıştıklarının altını çizdi.
 
Esnafın refah düzeyinin şehrin gelişimine de büyük katkıları olacağını ifade eden Başkan Savaş,  bu anlamda şehrin ekonomik tüm dinamiklerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.
 
SAMANDAĞ ESNAFI, İL SATHINA NİTELİKLİ HİZMETLER SUNAN BAŞKAN SAVAŞ'IN YANINDA
 
Başkan Savaş’ın Hatay’ın her köşesine hizmet ulaştırma hedefiyle yürüttüğü çalışmaları ilgiyle ve beğeniyle takip ettiklerini ifade eden Samandağ esnafı, Hatay’ın gelişiminde etkin rol oynayacak her türlü hizmet için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanında olduklarını belirterek, HBB ailesine il genelinde yürütülen nitelikli hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet