Skip Navigation Links

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in Ailesini Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in,baba ocağını ziyaret ederek, şehit ailesine taziyelerini sundu.

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in Ailesini Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hainlerin 15 Temmuz’daki darbe girişimini büyük ölçüde bozan kahraman Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in, Çukurkuyu beldesindeki baba ocağını ziyaret ederek, şehit ailesine taziyelerini sundu.
Başkan Seyfi Dingil,AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu,Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile birlikte,Niğde ili Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde demokrasi şehidi Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in ailesini ziyaret etti.
Şehidin baba ocağını ziyareti sırasında Şehit Babası Hasan Hüseyin Halisdemir'e ve Şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir’e taziyelerini ileten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “tüm şehit yakınları gibi kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in ailesinin de emrindeyiz. Şehidimiz milletimize mal olmuştur. Şehidimiz, 15 Temmuzdaki darbe girişiminin seyrini değiştirmiştir. Bu millet Ömer Halisdemir gibi kahramanları yetiştirdiği müddetçe sırtı yere gelmeyecektir. Şehidimiz yerinde ve zamanında bu müdahaleyi yapmamış olsaydı belki binlerce insan ölecekti. Varlığımızı, Ömer Halisdemir gibi, vatanı, milleti, devleti, bayrağı için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimize borçluyuz."O”nun gibi kahraman evlatlarımız olduğu müddetçe bu millet, ilelebet bu topraklarda yaşayacak. Bu bayrak semalarda ilelebet inmeyecek. Bu ezan minarelerden hiç susmayacak" diye konuştu.
Kahraman şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ise "Bizim evladımız vatanına, milletine, devletine sahip çıktı. Kahramanca şehit oldu. Allah ülkemizi milletimizi korusun. Ziyaretlerinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Vatan sağolsun " şeklinde konuştu.
 
Taziye ziyareti sırasında Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, taziye ziyaretinin ardından belde mezarlığına geçerek, burada Şehit Ömer Halisdemir'e kabri başında dua etti. 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada oluşturulan taziye defterine de duygu ve düşüncelerini yazdı. 
Başkan Seyfi Dingil taziye defterine, "Türk milleti, içinden böyle kahramanlar yetiştirdiği müddetçe, bu topraklar, bu millet vatan olmaya devam edecek ve bu ülkenin düşmanları hep mağlup olacaktır.Aziz vatanımızı korurken şehit düşen yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olarak sonsuza dek gönlümüzde yaşayacaksınız. “ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet